Audio a The Panacea na Therapy Sessions

Audio a The Panacea na Therapy Sessions

02. 09. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (13)
Tahle indoor akce má atmosféru hromů a blesků. Premiéra byla bombastická a pokračování bude nad rámec představivosti. Místo konání - České Budějovice, KD Vltava. Pátek 17.10.2008 - ano to je datum další zastávky světově proslulých Therapy Sessions v České Republice!
Audio & The Panacea… Dvě nejžádanější jména na scéně pod jednou střechou, která tentokrát stoprocentně odletí! Energetický nátřesk cyberpunku třetího tisíciletí, sonické orgie, drum and bassová exploze! You Need More Therapy!

Therapy Sessions – to je tvrdý drum and bass – neotřelé a neohrané postupy, zvuk vypilovaný do extrémů, nápady bourající hranice stylu, hudba, která je zárukou totálního mejdanu a šílenství na parketu na akci úspěšné po celé planetě – progrese a strhující energie inovátorství na poli experimentální elektronické hudby, terapie v každém slova smyslu, dokonalá kombinace zvuku, obrazu a světel působící na všechny vaše vjemy, zanechávající euforický pocit nalezení harmonie s vašimi vnitřními démony. Zážitek, který vám utkví v paměti a bude se vracet ve vzpomínkách, dokud ho neprožijete znovu, v nové podobě. Svým způsobem závislost, zdravá závislost… Tělo se svíjí za zvuků jemu doposud neznámých frekvencí, s radostí je objevuje a nechává se vést. Síla okamžiku je tak mocná, že zapomínáte na všechno ostatní. Hudba je jazykem univerza, a vám se na chvíli podaří mu porozumět. Hypnotické rytmy bicích se strojovou přesností a účinností atomové energie doprovázené melodiemi nepojmenovatelných hudebních nástrojů existujících jen v představách futuristicky smýšlejících producentů ovládají vaše pohyby a vaši mysl. Ne, není to nepříjemný pocit, kdy je člověk ovládán, svěřujete se do rukou vyšší moci, které máte důvod naprosto důvěřovat. Hudba je váš přítel, vaše milenka, váš temný anděl noci.

Dvě absolutní špičky světové drum and bassové scény – nejdivočejší raver-punker na pódiu a nejžádanější hard d´n´b producent současnosti - the Panacea and Audio - kombinace, která ještě na párty v Čechách nebyla!

The Panacea

Mathis Mootz, teutonský génius skrývající se pod producentským jménem Panacea, původem z německého Würzburgu, vyvíjí a zdokonaluje svůj temný a drsný drumandbassový sound již řadu let. Panacea, to je digitální Napalm Death, sycený hutným rozlámaným beatem. V jedinečné zvukové smršti samplů a synthů se snoubí dohromady prvky hardcoreového techna, drum´n´bassu, jungle a industrialu. Panacea, jedna z hlavních postav německého labelu Position Chrome, má na kontě zhruba 25 EPček a pět alb vydaných od roku 1996. Jeho debut „Low Profile Darkness“ tedy „nízkoprofilová temnota“, byl jedním z nejzásadnějších výtvorů své doby a dosáhl úspěchu více než 12 000 prodaných kopií. Následovala další LP, technem a hardcorem ovlivněné „Twisted Designz“, „Phoenix Metabolism“ s kořeny v hiphopu a booty bassu, velkolepé „German Engineering“ a „Underground Superstardom“, a experimentální, noisem načichlá „Architettura“.

Jeho počiny na poli experimentalu, electra a neo-industrialu vyšly pod uměleckými jmény Squaremeter, Disorder, Warfare, Kate Mosh, Bad Street Boy, Radar a Rich Kid. Produkce tohoto ražení si našla místo na labelech jako jsou Mille Plateaux, Ant-Zen, Hands Production, Ambush, Ad Noiseam, Kniteforce, Intrasigent, Outbreak a mnoho dalších. Dvě události, znovuvzkříšení labelu Position Chrome a vznik labelu Offkey Recordings, blízkého přítele Raidena, přinesly úžasné kolaborace a spoustu řízných tracků. Pod vlajkou bookingu Anger Management The Panacea v současnosti září nejen na Therapy Sessions po celém světě. Na labelu position Chrome představuje vycházející talenty z hard d´n´b scény jako je Cooh, ale i již osvědčená jména The Sect, Limewax, Raiden, Propaganda a další. Žhavou novinkou je singl s označením PC071, parádně vytechněný remix Panaceova geniálního tracku Burning like fire, za kterým stojí The Sect, kteří ovládli i druhou stranu singlu s rovněž vysoce kvalitní záležitostí Voices. Panaceův velice osobitý a neopakovatelný styl hraní, kterým vás absolutně vtáhne do děje, dokonale odráží tvrdost a energičnost jeho setů. Punk, hardcore, techno, to vše v napalmovém dnb koktejlu nejvyššího stupně výbušnosti! Nezapomenutelné!

Audio

Poprvé přišel do styku s elektronickou hudbou počátkem 90.let prostřednictvím pořadů Colina Dalea a Colina Favoura na rádiu Kiss 100. Okamžitě byl uchvácen, a když o pár let později vyšlo album Wormhole (Ed Rush and Optical) na Virus Recordings, nebylo cesty zpět, stanul pod křídly námi milované rodiny známé jako Drum and Bass. S nadšením se pustil do deejayingu, nepřetržitě nakupoval desky a pronikl do tajemství mixu. Zanedlouho už hrál na ilegálních ravech po celém Londýně. Poté logicky následovala produkce. V následujících letech experimentoval s různou technikou. Když se mu do ruky dostalo CD s programy Acid 1,0 a Reason 1,0, vše nabralo zcela jiný spád. Brzy o sobě dal vědět a vzbudil zájem. Audio se stal hlavním producentem tria Resonant Evil a začal vydávat tracky na Renegade Hardware, G2, Outbreak a Moving Shadow, čímž si jako DJ otevřel dveře do Evropy. V současnosti uzavřel spolek s ďábelským Dylanem, stal se členem party kolem Freak Rec. / Anger Management & Therapy Sessions kultu a soustředí se na sólovou produkci, přichází s vlastním výjimečným materiálem zběsilé technoidní temnoty, kterým válcuje taneční parkety po celém světě! Jeho zlomovým trackem se stal Warehouse na labelu Freak recordings. V současnosti je na pultech jeho nové LP The Edge of Reason. Na vinylovou podobu se čekalo 18 měsíců, v digitální formě vyjde v září. Mezi desítkou tracků dokonale devastující svou genialitou a čistotou zvuku najdete i skvělou spolupráci s Panaceou, věc nazvanou Perished, vynikající kombo Audio a Dylan v tracku The Birth and the Death  a také sólové věci jako geniální a typicky „Audiovský“ Vigilante. Bez pochyby se jedná o jednoho z nejlepších producentů současného DnB a samozřejmě vynikajícího DJe. Těšte se, Audio – tvrdost a genialita, která vás donutí k pohybu!

Bezkonkurenční kreace a mutace prostoru, vizuální i hmotné, ještě propracovanější a dokonalejší než na premiéře, zajistí Kolabs Visual Artists (www.kolabs.net) za technické podpory Art4Promotion, o brilantní světelnou šou a krystalicky čistý zvuk se postarají Lightshow.cz. Dík patří hlavnímu sponzorovi www.greenshopcb.cz, Freeproduction.cz a mediálnímu partnerovi, rádiu Evropa 2.

KD Vltava v Českých Budějovicích opět poslouží jako dějiště jedinečného prožitku totálního pohlcení zvukem. Nasát se můžete nechat už ve 21:00 středoevropského času, vyvrhnuti budete nejpozději v 06:00 následujícího rána. Euforický pocit od začátku do konce zaručen. Jediný WarmUp na Therapy Sessions – CZ proběhne v Táboře v klubu Milenium v sobotu 13.9.2008 s headlinerem Forbidden Society, kterého podpoří Hanzall, Chito, Fruta Kru a Killa Bee. Jste zváni na předkrm.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THERAPY SESSIONS

Pátek 17. 10. 2008
Vystupují:
Audio, The Panacea, Forbidden Society, Hanzall vs. Dukor, Chito, Kloc, Thinngy
Další informace
13 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Diva
28. 01. 2009 | 07:47:35
+0 | -0
Tyhle borci midlej jak svin
_calrie
13. 10. 2008 | 07:35:03
+0 | -0
tyvole těšim se na to jak malá holka na lízatko byla sem minule a lidi největšíííí mazec kdo tam nejde o dost příde a je to dééééébil... yéééáááh tak v pátek
Hanzall
07. 10. 2008 | 08:34:20
+0 | -0

Info o předprodejích

http://www.bubblebeatz.cz/?p=therapy
decubit
07. 10. 2008 | 08:31:54
+0 | -0
super moc se těším, co napříště ještě přitvrdit třeba Fexomat a Cooh !!
bum pláck oplesk vrh bum třísk :-)
bielko
30. 09. 2008 | 06:29:13
+0 | -0
uuuu, toto bude riadne krute, sekanica..... kde sa daju kupit listky pls?
majdaa
03. 09. 2008 | 07:31:23
+0 | -0
yess.to bude nejvetsí hardcore nigh! panacea! yeaaah... a vsechny ty beaty... nemuzu se uz dockat.. :D sice je to vzhledem fakt psychous ale jeho stajl je jedinecnej
Ai
03. 09. 2008 | 06:15:37
+0 | -0
Konečně zas náká kultura v Budějcích!!! Juchuuu

A příště Noisia???
Rudes
03. 09. 2008 | 04:26:31
+0 | -0

Therapy...

je nejlepší-jedeme tam na 100%!
Dejw
03. 09. 2008 | 12:16:56
+0 | -0

doporučuju!!!!!

Byl jsem na 1 a doporučuju totu akci masakr
DEAD
03. 09. 2008 | 11:46:03
+0 | -0
KONECNE PORADNA AKCE! MASAKR
cube
03. 09. 2008 | 10:25:40
+0 | -0

heeej....

je to prostě moc daleko.. :-(
finch
03. 09. 2008 | 09:48:26
+0 | -0
supr datum...
Moderátor
03. 09. 2008 | 09:05:51
+0 | -0

THERAPY SESSIONS

co vy na to?
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika