Sinden vystoupí v Lucerna baru

Sinden vystoupí v Lucerna baru

13. 09. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (3)
Jestli dosud zněla slova jako „posun“, „progres“, „posouvání hranic“, „míchání stylů“ a „rozšiřování obzorů“ ve spojení s klubovou scénou v Praze spíš jako zbožné přání, po 27.10. už tomu bude jinak.
Do Prahy totiž doráží jeden z nejžhavějších DJ’s / producentů současného světa – Sinden, aby nechal stěny Lucerna Music Baru vibrovat nejen v rytmu nakažlivé basové linky svého mega hitu “Beeper“. Nasaďte si sluneční okuláre, oblečte osmdesátkový hadry, navlečte do barevných sneakers tkaničky, z nichž děti dostávají epyleptický záchvat a pak jste snad připraveni dorazit na klubovou událost podzimu číslo 1. Párty. Kalba. Mega mejdlo. Přesně to bude na programu.

Ale postupně. Dutty Weekend crew spojila síly s pár kámoši, aby vám společně přichystali něco, co by se lehce mohlo stát párty roku! Nejen, že si chceme užít trochu zábavy, ale zároveň slavíme i první výročí našeho blogu Meanbucket.net, který během posledních měsíců kráčel od jednoho úspěchu k druhému. A těžko se takový narozky dají oslavit lépe, než když mezi gratulanty dorazí i jeden z aktuálně nejžhavějších DJ’s na světě, a to ještě před ním bude stát fronta domácích talentů, kteří udělají, co bude v silách jejich DJského umění, aby se tehle dýchánek aka horečka pondělní noci před dnem Česko Slovenské státnosti zapsala do vašich pamětí na sakra dlouho.

Sinden je jedinečný producent / DJ, který oživil klubovou scénu vlastním druhem progresicních remixů i produkce, chytrýmy mash upy a DJ sety, které dávali zapomenout na škatulkování na jednotlivé hudební žánry. Mezi jmény, která remixoval najdete třeba Lady Sovereign, Amy Winehouse, Lethal Bizzle, Santogold, Basement Jaxx, Chromeo, Bugz In The Attic, Switch, Bonde Do Role, Mr Hudson & The Library nebo Mark Ronson a na původní muzice spolupracoval s dalšími jako třeba: Solid Groove, Jesse Rose, Herve a Trevor Loveys a spolu s Kid Sister má na svědomí monstr hit “Beeper“, který jste mohli najít i na až zbožně uctívané producentské desce Machines Don't Care.

Sinden má pravidelný pořad na zásadním anglickém rádiu KissFM, stejně jako se může pochlubit vizitkou rezidenta vůbec nejuznávanějšího londýnského klubu – Fabric a spolu se Switchem jsou podepsaní i pod největším klubovým mejdanem v Evropě, který probíhá každý druhý měsíc a jmenuje se Get Familiar. Jako rezident pak působil i po boku Basement Jaxx a na své světové turné si ho jako DJe v roce ’07 vybrala MIA a pomohla mu tak, aby se stal celosvětovým pojmem. Sinden je vážně všestranný DJ, který dokáže rozjet a dostat do varu úplně jakékoliv publikum, na jakémkoli mejdanu. Když totiž pokládá na stříbrný tác gramofonů svůj rozmanitý hudební vkus, tedy to nejnovější z housu, electra, Baltimore clubu, baile funku, hiphopu, dancehallu, mash upů, global rhythms, Miami bassu, grimeu, … neubrání se tanci vážně nikdo.

Pokud jde o produkci, vše začalo, když spojil dobré přátelství a vzájemné hudební porozumění s již zmiňovaným chlápkem jménem Dave „Switch“ Taylor a nechal se vzít pod jeho ochranná křídla, aby se naučil pravidla producentské hry. A to vše ještě předtím, než v březnu roku ’06 společně založili label Counterfeet.

Ale pokud by vám snad ani tohle nestačilo, máme tady další chody bohatého párty menu. Zásadní je asi největší talent na české scéně - Tvyks, který patří k jejím základním pilířům v podstatě od chvíle, co se objevil. V současnosti maká na svém famózním projektu Reply! a Praze i zbytku EU rozváží jedny z vůbec nejlepších DJských setů, co v současnosti můžete slyšet. Dalším, kdo podpoří vystoupení Sindena v Praze je dMIT.RY, v současné době jeden z nejnadějnějších DJ’s u nás a určitě jméno, které budete v blízké budoucnosti slýchávat čím dál častěji. A za těmi všemi ještě bude stát dvojka Dutty Weekend rezidentů, tedy Tuco a Quime. A ještě navíc tu můžete ve speciální premiéře zkouknout nový díl legendary graffiti videa - Quality Control 4.

Jo a mimochodem, na budík „ráno poté“ můžete s klidem zapomenout. 27.10. je sice šílený pondělí, ale 28.10. je státní svátek a pokud si nevyděláváte na chleba u popelářů, je vysoce pravděpodobné, že můžete s naprostým klidem 27.10. pařit až do rána.


Dodal: Martin Boltík, Depo Crew
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DUTTY WEEKEND SPECIAL

Pondělí 27. 10. 2008
Vstup: Bude upřesněn
Vystupují:
Saiden, Tvyks, dMIT.RY, Dutty Weekend (Tuco a Quime)
Další informace
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

23. 10. 2008 | 10:43:41
+0 | -0

yeahhh..

Jedu na něj z Brna aji s holkama tak očekáváme mejdáán až do rána..!!! Miluju státní svátky:)))
hehe
24. 09. 2008 | 14:00:46
+0 | -0
pise se epilepticky ..

clanek je .. o hovnu

je to na hovno

je to na picu .

16. 09. 2008 | 18:45:16
+0 | -0

good

konečně opět jedno z mála zajmavých jmen v pražských klubech, see ya:)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika