Co přinese 21. Bassinfection

Co přinese 21. Bassinfection

16. 09. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Největším lákadlem říjnové Bassinfection je bezesporu vystoupení legendární anglicko-švýcarské formace Cause 4 Concern, která do Brna přijede předvést své debutové album s názvem "Pandemic" a samozřejmě nejen to.
Přímým důkazem toho, že se nevrací jen dobří holubi, ale i skvělí producenti, je vystoupení amerického Pána raggacoru a breakcore Jahby, který na Bassinfection vystoupil již před dvěma roky, a byl to pěkný nářez. Místo 21té Bassinfection se nemění a zůstává na brněnském Faválu. A kdyže to celé uvidíte a uslyšíte? 3.10.2008.

Cause 4 Concern (Virus, C4C, Renegade Hardware / UK)
To, že každá příčina má svůj následek je známá věc. V případě C4C to bylo podobné. DJ Optiv (člen Pressure Rise) a Tobie provozovali pro Pressure Rise label Aspect a Mark se Stuartem pracovali ve vinyl distribuci. Po krátkém sezení ve studiu a s notnou dávkou talentu, vydávají roku 1999, ještě pod pseudonymem nCode, svůj první track a to hned na značce Moving Shadow. Hned na to se rodí Cause 4 Concern a zároveň i vlastní značka se stejným názvem. Od prvního releasu dostávají support od djs jako Fierce, Grooverider, Fabio, Ed Rush a spousty dalších. Vystupují takřka po celém světě. Další desky na sebe nenechají dlouho čekat. Svými skvosty zaplavují labely Renegade Hardware, True Playaz, Moving Shadow, Timeless a později i Virus, Metro, Subtitles, Industry, Quarantine, BC Presents atd. a domácí Aspect, Perspective a offshoot label C4CLTD. Magazínem Knowledge byli nominováni v kategorii "nejlepší nováček" za rok 2001. Po menší pauze se Cause 4 Concern dávají opět dohromady, ale už bohužel bez Tobieho, a vrací se v plné síle debutovým albem "Pandemic" zpět na výsluní. V ČR je budete opět moci shlédnout po šesti letech!

Jahba (Mos-Hi, Kriss, Life4Land / USA)
Jahba začal s DJingem v roce 1994 na lokálních rave parties a to ho postupně dovedlo i k vlastní tvorbě. V roce 2004 založil vlastní label Mos-Hi records a hned první deska s trackem "Dem Nah Clash" slavila úspěchy. V roce 2005 mu na labelu Kriss, jehož majitelem je z minulé Bassinfection dobře známý Bong-Ra, vyšlo dlouho očekávané "Part Time Revolutionary EP“ s politicky orientovanými tracky "Bush Is A Pussycloth" a "Warpigz VIP". Brzy po vydání vlastního "Pabst Blue Riddim LP" u Mos-Hi roku 2005, emigruje Jahba, z jeho tvorby jasně patrných důvodů, z USA do Evropy. Strávil přes dva roky v Anglii a Holandsku, kde potkal partu Life4Land, jeden z nejprogresivnějších junglových soundsystémů na Ostrovech a zapojil se do jejich projektu, posunujíc tento styl zas o něco dál. V současné době Jahba působí opět v Americe a chystá nový project obohacený o živé nástroje a vokály s jeho kolegou, též výtečným producentem Sumone.

Dále na vás čekají Sayko vs Soldik v setu, kde si budete moci vychutnat všechny polohy současného Drum & Bass. Z Čech přijede roztancovat parket hned na úvod liquidovým setem půvabná djane Terqua a chybět nebudou ani domácí pánové Mercur a Vaczech.

Druhá stage bude patřit, jak tomu většinou na Bassinfection party bývá, směsi reggae, hip hopu a dubu v podání Bassinfection soundu a Mateyky (Pawlač zewls). Kolem půlnoci stage zaplaví silné zvuky dubstepu a to v podání slovenského Jazzcause a nového člena Bassinfection crew Side9000.


Dodal: Mirek Kučera alias Mercur, Bassinfection
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BASSINFECTION

Pátek 3. 10. 2008
Vystupují:
Cause 4 Concern (UK), Jahba (USA), Sayko vs Soldik, Terqua, Mercur a Vaczech, Mateyk, Jazzcaus, Side9000
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Muzzy
18. 09. 2008 | 09:15:31
+0 | -0
tak zatim je to pro me parba podzimu
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika