Cestujete na parties do zahraničí?

Cestujete na parties do zahraničí?

17. 09. 2008  |  Autor: Jervin  |  Komentáře (0)
Přes léto se už poměrně dost lidí vydalo objevovat novou párty půdu v Evropě. To nás vedlo k zamyšlení, že by nebylo od věci vytvořit diskuzi o zkušenostech z těchto výletů.V redakci jsme tedy sedli a začali dávat dohromady jaké parties jsme v Evropě navštívili. Zda z toho vznikne užitečná věc, je na vás, jak moc se budete chtít dělit o zkušenosti a zážitky.
Cílem této snahy je sami sobě, ale i Vám udělat jakousi představu o tom, za jakými ploty festivalů, zdmi hal a klubů v Evropě bylo možné slyšet češtinu. Troufale by se dalo říci, sjednotit skupinky partypoeple, které sem tam vyrážejí do zahraničí na taneční parties. Věříme, že již několik Čechů navštívilo různé festivaly,halovky a kluby, kam se někdo z nás teprve chystá a mohli by nám dát jakési „haló“ co a jak. Pojďte se tedy i Vy podělit o své zkušenosti, dejte nám rady a tipy všeho druhu spojené s Vaším výletem.

Pro přehlednost nás ještě napadlo zapojit do akce google mapu, ve které budou ostatní moci snáz vyhledávat spojení, dostanou se k různým tipům a přitom se proklikem opět dostanou k reportážím, fotografiím, diskuzím prostě informacím z minulých ročníků. Úplně nejpřesněji řečeno, chceme vytvořit ucelený přehled, zahraničních akcí, postavených na zkušenostech účastníků, kteří na nich byli.

Pokud tedy i Vy máte nějaké zážitky pojďte se v diskuzi s námi o ně podělit. Rádi pak Vámi navštívené místo zaneseme do mapy a třeba se na příštím eventu náhodně sejdeme, ve stejné restauraci, prohlídce památek atd.. Určitě souhlasíte, že je příjemné potkat krajany a prohodit s nimi pár českých slov. Nebo se pleteme? Je to tedy na Vás, co cestujete na zahraniční parties.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika