Red Bull Music Academy v Barceloně je za dveřmi

Red Bull Music Academy v Barceloně je za dveřmi

18. 09. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už příští pondělí se setká prvních 30 talentovaných DJs, producentů a dalších hudebních nadšenců v Barceloně! V katalánské metropoli spolu s nimi zasedne
"do lavic" prvního turnusu Red Bull Music Academy i náš jediný zástupce pro tento rok, kterým je broken beatový producent Limyth z Prahy.
Jako každý rok i letos čekají na účastníky Řeď Bull Music Academy dva týdny plně hudby, přednášek a diskuzi se zajímavými hosty, lektorů všelijakých dovednosti, workshopu, studiové práce a zábavy. Participanti se zde setkají s podobně naladěnými vrstevníky, zakladateli světového hudebního dění nebo s vizionáři příštích dnů showbusinessu. Kromě toho budou mít i možnost si každý večer zahrát v Barcelonských klubech!

Pokud vás Akademie zajímá, brousíte si zuby na další přihlášku nebo jen sledujete dění na této zajímavé akci, máme pro vás připravenou extra porci reportáží přímo z víru události. Alespoň takto na dálku budeme moci nasát trochu té parádní atmosféry, která na Akademii panuje.

O tom, co se tam děje se dozvíte z vysílání Radia 1 od 29. 9. do 3. 10. v rámci programu "5 dní s RBMA". Budete slyšet skladby od účastníků i lektorů, dozvíte se o každém z nich pár užitečných informací, připravené budou rozhovory s lektory a hosty a taky se s námi o svoje zážitky podělí každý den i Limyth. Na stránkách Techno.cz právě běží soutěž o nádherné tričko s motivy Red Bull Music Academy Rádio a hudební CD Various Assets a od 22. 9. budou zveřejňovány minireporty, fotogalerie a postřehy přímo z místa. .

Další aktuální informace přinese (v angličtině) přímo web, kde budete moci každý den sledovat video a audio záznamy z právě proběhlých přednášek, koukat se na fotky z galerii nebo číst zábavné psaný deník. A během práce můžete naladit akademické rádio, na které bude vysílat speciální pořady natáčené přímo v Barceloně.

Dodal: Ondřej Hlaváček alias Nailer, Red Bull Music Academy
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika