Festival Rock The Bells také v Čechách

Festival Rock The Bells také v Čechách

18. 09. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Chceš slyšet na živo v jeden den hity jako “Nas Is Like“, “Me, Myself And I“ nebo “Ms. Fat Booty“? Neuvěřitelné se stává skutečností. A stačí jen maličkost. Dorazit na indoor festival Rock The Bells.
Tak jako je Hip Hop Kemp největší hip hopový festival v Evropě, v Americe je to jednoznačně Rock The Bells. Festival, na kterém od roku 2004 vystoupili mimo jiné i velikáni jako Wu-Tang Clan, Cypress Hill, Redman, je také znám jako místo, kde bylo možné shlédnout kapely, které se daly po letech opět dohromady(A Tribe Called Quest či Rage Against The Machine).

Většina z nás znala pověstný festival do dnešních dnů jen z vyprávění, časopisů či ukázek na internetu, protože se vše konalo pouze za velkou louží. To se ale brzy změní. Pověstné zvony se totiž rozezní i v naší malé republice. V rámci evropského turné ti t- music přináší indoor festival Rock The Bells přímo do České Republiky. Akci pořádají Depo Crew a Bbarak. Soudný den byl stanoven na pátek 31. října 2008 a jako místo zúčtování byla vybrána Tesla Aréna (původní Aréna HC Sparta Praha či T-Mobile Aréna).

Ušní bubínky se budou vrnět a tvoje slinné žlázy budou makat na plné obrátky v reálu, protože pro pražskou zastávku je připraveno hned sedm velkých jmen z Ameriky. Na vlastní oči uvidíš mistry jako Nas, Mos Def, De La Soul, Supernatural a Scratch. Tohle není vtip, to je holá realita. Ano, je to ten vrahoun Nas z Queensbridge, který se svým názvem nové desky vyvolal celosvětovou diskusi. Ano, je to ten básník Mos Def, který tvoří s Talibem Kweli dvojici Black Star a který byl kdysi největším objevem labelu Rawkus. Ano, jsou to ti De La Soul, původní členové spolku Native Tongues, kteří nabídli svůj debut už před dvaceti lety. Ano, je to ten Supernatural, který dával battle s Juicem a Craig G a který je považován za nejlepšího freestylera všech dob. Ano, je to ten beatboxer Scratch který byl členem The Roots a který zajede takový beatbox, že máš pocit, že posloucháš regulérní instro ze studia. Ano, všichni vystupující jsou legendy, které znáš. Oblíbení rappeři tvých oblíbených rapperů. Tolik zářivých hvězd můžeš vidět na jednom místě jen v Africe, když je noční obloha úplně jasná.

Co se týká vstupenek, nemá cenu otálet. Nyní příznivá cena se bude s plynoucím časem zvedat a vy kdo máte rádi kotel přímo před podiem slyšte, že do konce září je v prodeji zatím jen 800 lístků před podium.

Dodal: Martin Boltík, Depo Crew
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ROCK THE BELLS

Pátek 31. 10. 2008
Vstup: 700/800 Kč, na místě 900/1000 Kč
Vystupují:
, Pharaohe Monch, EPMD, De la Soul, The Pharcyde, Supernatural & Scratch
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika