Signum djs: Vrcholem party Beats&Melody

Signum djs: Vrcholem party Beats&Melody

10. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Do startu párty Beats & Melody 3 zbývá již pouze pár dnů a nám zbývá milá povinnost představit hlavní hvězdu večera, kterými jsou holandští Signum. Kdo se skrývá pod tímto jménem? Kdo zná, ten ví a vy ostatní vězte, že tito pánové si bezesporu zaslouží být hvězdami večera. Však se přesvědčte osobně 18.10. v ostravském Fabricu.
Pod názvem Signum se skrývá dvojice djs a producentů, jež se spolu znají již od školních lavic. Jejich společný zájem o elektronickou hudbu a zájem o první experimenty v domácím studiu přerostli v intenzivní vzájemnou spolupráci, která však byla přerušena spolu s ukončením školní docházky. V této době se cesty mladičkých producentů rozcházejí, avšak hudební nadšení zůstává.

Pascal Minnaard a Ronald Hagen i nadále tvoří sólově. V této době Pascal získává svůj první kontrakt od labelu BPM Dance, kde vydává svou prvotinu „Inside a Rainbow“. Název budoucí formace Signum vzniká společně se vydáním druhého desky se skladbami „Flow of Knowledge”, „The Other Side” a „Adaptor“.
Je tomu náhoda či osud nevíme, ale jisté je, že se značkou BPM Dance později podepisuje kontrakt i Ronald Hagen, což vede k opětovnému spojení přátel, kteří začínají společně tvořit pod značkou Signum a spolupráce je to více jak plodná. Hned první singl s názvem „What Ya Got 4 Me“ se stává hitem, který se i po čtyřech letech od vydání díky reedici umísťuje na 36 příčce britského žebříčku prodávanosti. Dnes je tato skladba oprávněně nazývána trance klasikou. Signum již v této době i remixují, čímž si mohou připsat další úspěch v podobě remixu skladby „Bulgarian“ pro projekt Travel, jež rovněž prorazil do popředí klubových hitparád.



Britský producent a dj Scott Mac byl tvorbou Signum doslova uchvácen, což vedlo ke vzájemné spolupráci, jejímž následkem vznikl další klubový hit v podobě singlu „Coming On Strong“, který Signum katapultoval do širokého povědomí. Následně přichází na řadu celá plejáda remixů např. Lost Tribe - "Game Master", Blank & Jones - "After Love", KayCee - " Escape", Straydog (Dj Tiesto) - " Mirror ", Alice Deejay & DJ Jurgen - "Better of Alone", Yves the Ruyter - "To the Rythem", Spacebrothers - " Shine " či ATB - " 9pm (Till i come)".

Po období remixů se navracejí Signum opět k vlastní produkci a vydávají skladby „Solar Level“ či „First Strike“, které jsou podpořeny např. Arminem van Buurenem, Ferry Corstenem , Dj Tiestem, Marcem V, Johnem 00'Flemmingem.
V roce 2001 se Pascal s Ronem začínají věnovat i djingu. V roli djs debutují ve slavném Gatecrasheru, po něm následují vystoupení v dalších významných britských klubech jako Godskitchen, Passion nebo Slinky či na festivalech Global Gathering nebo Homelands. Později vystupují i ve vzdálenějších destinacích např. Jihoafrické republice, Japonsku, Kanadě, Ibize.

S rokem 2003 přichází zánik domovského labelu BPM Dance a přechod Signum pod křídla značky Armada Music. Skladba „Push Through“ byla prvním singlem vydaným u nově vzniklého sublabelu A State of Trance, který byl pojmenován po známé rádiové show Armina van Buurena. Tento singl se opět setkal s velkým úspěchem po celém světě.

Rok 2004 přinesl spolupráci s Anitou Kelsey, což vedlo k vydání siglu „Come Around Again“ po němž následoval masivní „The Timelord“. Signum remixují Delerium – „Truly", Laura Turner – „Soul Deep", Misja Helsloot – „First Second", Dj Danjo & Rob Styles – „Duende". V tomto roce rovněž dochází k opětovnému vydání skladeb „First Strike“ a "Second Wave“, které nově získali tech-trance kabátek.



V roce 2005 se Signum účastní velkolepé tour po Austrálii a Novém Zélandu po boku The Prodigy, Armanda van Heldna, M.I.K.E.a, Rank 1 a jiných. V tomto roce Pascal s Ronem rovněž remixují budoucí hymnu párty Sensation White 2005, kterou byla skladba „Serenity“ od Armina van Buurena.

Co tedy máme od Signum djs očekávat? Dnes se tato dvojice prezentuje trance, techno, tech-trance a progressive zvukem, kterým si získali mnoho fanoušků po celém světě. Jejich vystoupení patří k celosvětově žádaným, protože Signum představují aktuální zvuk novodobého trance. Jejich tvorbu naleznete v nejednom recordbagu předních světových djs, což rovněž potvrzuje tvrzení o kvalitě dvojice Signum. Co nám tedy zbývá, když všechny indicie naznačují kvalitní hudební zážitek? Už nám zbývá se přesvědčit na vlastní kůži, což bude možné 18.října v ostravském klubu Fabric na párty Beats&Melody 3.

Dodal: BaM crew: DJ Carrione
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BEATS & MELODY 3

Sobota 18. 10. 2008
Vstup: Vstup 200,-/ 250,- Kč
Vystupují:
Signum djs, Leon Bolier, Galen Behr, Revolt, Deepress, Michael scuberman, Carrione aka. Diesel phunk, Fgsuckers, Danny may, Timo Timonen & George l, D'safo vs. Marco Key
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika