Meccamix přijede do 7nebe

Meccamix přijede do 7nebe

09. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 24.10. se v brněnském klubu 7.nebe uskuteční party Meccamix Tour 2008, která představuje to nejlepší z klubové noci Meccamix, která se koná každý měsíc v klubu Mecca za účasti těch největších mezinárodních hvězd.
Meccamix je nejstarší a zároveň dlouhodobě nejpopulárnější nocí tohoto vyhlášeného pražského klubu. V Mecce hráli zahraniční DJové jako Tiesto, Armand van Helden, Bob Sinclar, David Morales, Deep Dish, Markus Schulz, Jaydee, Joost van Bellen, Junior Sanchez, Lisa Loud, Little Louie Vega, Martin Solveig, Milk & Sugar, Pete Heller, Roger Sanchez, Judges Jules, Darren Emerson, Felix da Housecat a stovky dalších. Meccamix Tour představuje velkolepou show s dekoracemi, tanečníky, performery, DJi, úchvatným zpěvákem a saxofonistou a celou řadou dalších překvapení.

Jako hlavní DJský host večera se představí DJka LaDiDa - Ladida je první českou ženou za DJským pultem. Třígramofonová kouzelnice představuje svůj dynamický elektronický sound s perkusivními elementy a organickými plochami, jež je dnes velmi vyhledáván nejen po celé republice, ale především po celém světě. Ladida je též velmi uznávanou producentkou. Úspěch její producentské dráhy tkví hlavně v jejím rozsáhlém hudebním spektru, dlouholetých zkušenostech a její poslední tracky s velmi inovujícím minimalovým zvukem hrají i ti nejlepší světoví techno DJs. Procestovala Evropu, Severní Ameriku, Asii i Austrálii a vyváží svůj unikátní pražský zvuk do stále se rozpínajícího světa minimal techna. DJ Neo, který ve 22 letech vydal singl u nejslavnějšího amerického labelu Subliminal, o rok později své první autorské album, které v recenzi označil Xmag za nejlepší české taneční album všech dob. Dnes má za sebou nespočet remixů, 7 alb, 2 nominace na české Grammy a ve studiu se potkává s takovými veličinami světové house music, jakými jsou Jocelyn Brown, Soraya nebo Tara McDonald.

DJ Marty Crow je talentovaný DJ s precizním citem pro výběr hudby, který vždy dokáže navodit tu správnou party atmosféru. Je rezidentem klubu Duplex a Mecca. Jeho úsměv a charisma jsou vždy zárukou perfektního mejdanu. Jeho sound se pohybuje na pomezí mezi groovy house až po vymazlené electro.

Ozdobou večera bude vystoupení zpěváka a saxofonisty El-Jaye, jehož improvizace a vystupování vás dostanou do varu. Ne nadarmo se mu přezdívá “český Jamiroquai”. Na druhé stage se představí resident klubu 7.nebe a talent domácí scény DJ Michal Pesina se svým jedinečným 6ti hodinovým houseovým a electro-houseovým setem.

V průběhu noci se představí nový taneční styl z Paříže, tecktonik, který nejspíš u nás uvidíte vůbec poprvé. Tecktonik už zdaleka není jen pouličním tancem Paříže, ale je to nový životní styl, móda a hudba. Vychází z francouzského electra, tanec si vzal inspiraci z pouličních street battle a móda spojuje hip hop electro a punk dohromady. Název Tecktonik tento styl získal proto, že tanec připomíná tektonické pohyby v zemské kůře.

Kromě hudebníků, tanečníků a dekorací nabídne Meccamix Tour také celou řadu dárků. Každý dostane volnou vstupenku na Meccamix do klubu Mecca v hodnotě 290,-Kč, Casopis Mecca Magazine a pro prvních 100 navrch ještě CD. Vstupné na tuto party bude pouhých 150Kč a jak je již tradicí v našem klubu, dívky mají do 22:00 vstup zdarma.

Dodal: Jan Gulak, 7nebe
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika