Vizualizace jubilejní 30. Apokalypsy

Vizualizace jubilejní 30. Apokalypsy

12. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
O tom, že jubilejní 30. díl Apokalypsy bude skutečně oslavou jak má být, nesvědčí pouze výpis vystupujících umělců. Prozradíme Vám, že hlavní podium, které bude označovat „něco nebem a zemi“, si budete moci užít jako nikdy dříve.
První velkou novinkou jistě bude, že firma Livela, která zajišťuje technologii LED, nám potvrdila pojízdný systém LED panelů, který, troufáme si tvrdit, bude na taneční akci v ČR vůbec poprvé. Ano, LED panely, na které jste posledních pár dílů Apokalypsy zvyklí, se budou hýbat ve svých kolejích a to tak, aby finální efekt pojízdných LED panelů vytvořil celistvou stěnu a zakrylo se tak celé pódium LED obrazovkami – efekt pro návštěvníky bude vskutku nevídaný a hlavně celé pódium bude tímto působit jako „brána“ mezi tanečníky a vystupujícími. Při „otevřeném“ pódiu naopak vynikne diamantové pozadí z dílny dekoratéra Jiřího Milfajty, který má celou designovou stránku hlavního pódia na starosti.



Sami jsme se byli na připravovanou diamantovou scénu podívat v městském divadle a musíme uznat, že v kombinaci s "inteligentním osvětlením" tato stěna vytváří nevídané efekty, jako je tekoucí voda, hořící stěna či pohled do "krystalové pokladny". Pokud přidáme plnobarevné lasery z dílny Ministry, dostáváme ten obraz, který si budete z 30. dílu Apokalypsy určitě pamatovat.

apokalypsa
apokalypsa
apokalypsa
apokalypsa
apokalypsa
apokalypsa

Dodal: Dalin Vajčner, Apokalypsa, s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOKALYPSA

Pátek 21. 11. 2008
Vstup: Předprodej 369 Kč
Vystupují:
Adam Bayer, Cristian Varela, Oscar Mulero, Space Djz, Frank Kvitta & Torsten Kanzler, Reset, Jerry, Home, Scorn, Misa Salacova, Michael Burian, Chris Sadler, Martin Gredner, Matamar, Molczik
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika