Bývalí Guano Apes se představí v Akropolis

Bývalí Guano Apes se představí v Akropolis

15. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dennis Poschwatta, Henning Rümenapp a Stefan Ude – tři čtvrtiny jedné z nejslavnějších německých kapel všech dob Guano Apes, se vrací na scénu v nové formaci - iO!
Kdo by očekával, že „jen“ našli náhradu za odchozivší zpěvačku Sandru Nasic a pokračují v dávno započatém, hluboce by se mýlil. Za mikrofon k sobě totiž tahle trojice muzikantů přizvala soulového(!) zpěváka Charlese Simmonse a zdánlivě neslučitelné – nekompromisní hard corovou kytaru, „nadupanou“ rytmiku a černošský, sametově zbarvený vokál a la Seal - skloubila ve strhující celek. Přesvědčit se o tom můžete na jejich právě vycházejícím debutu For The Masses a 25.listopadu v pražském Paláci Akropolis, kam po famózním úvodu na letošním ročníku Rock For Poeple zavítají iO na svůj samostatný koncert:

„Rock For People byl jedním z nejlepších festivalů, na kterých jsme s iO vystupovali. Publikum bylo naprosto úžasné. I proto se na nadcházející koncert v Praze moc těšíme!“
hodnotí české posluchače bubeník Dennis Poschwatta.

Pro roli exkluzivního hosta zvolili iO jednu z nejvýraznějších pražských crossoverových kapel – Luca Brasi, která po nedobrovolné koncertní pauze způsobené výběrem nového baskytaristy, ohlašuje nejen návrat na pódia ale brzy i zbrusu nový materiál. „Kapely jako Guano Apes vždycky znamenaly pojem. Jejich tvorba nejen v ČR více či méně ovlivnila stovky mladších muzikantů, včetně nás samotných. A najednou budeme moct stát na jednom pódiu a užívat si společný koncert, čímž jsme samozřejmě poctěni. Od kluků z iO čekáme kvalitní nářez a věříme, že k dobré atmosféře v Akropoli dopomůžeme i my,“ těší se frontman Luca Brasi Tomáš Čeřovský. „Tuhle možnost bereme jako odrazový můstek k druhému regulérnímu albu, které bychom chtěli dát dohromady přes zimu. Fanoušci se určitě mají na co těšit,“ dodává.

Dodal: Ester Štarmanová, Palac Akropolis
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika