Decadance: Prohlášení k požáru na Výstavišti

Decadance: Prohlášení k požáru na Výstavišti

16. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Oficiálně sdělujeme, že po včerejším smutném požáru na Výstavišti, kdy shořelo levé křídlo Průmyslového paláce, není termín Decadance 24. 10. 2008 nijak ohrožen. Incheba aréna je bývalá Malá sportovní hala, nachází se sice v blízkosti Průmyslového paláce, ale požárem nebyla nijak dotčena.
Stejně tak nejsou dle dnešního oficiálního vyjádření společnosti Incheba ohroženy ani dodávky energií a veškerých služeb. Výstaviště bude zřejmě ještě během dnešního dne otevřeno a jeho provoz nebude nijak výrazně omezen. Termín Decadance se tedy koná dle původního oznámení na stejném místě i ve stejnou dobu a jeho přípravy nebyly včerejším požárem nijak ohroženy.

Fashion Show na Decadance


Víte jak zní poslední žhavá novinka pro všechny fashion victims? Nebaví vás klasické módní přehlídky? Chcete už zažít něco jiného, netradičního a originálně pojatého ve světě módy ? Do Prahy speciálně pro Decadance míří nejžhavější kolekce podzim-zima 2008 prestižních značek pánského spodního prádla C-IN2, Mundo Unico, Rufskin Studio, Giga a nejvyšší life-style kolekce proslulé značky Puma, to vše díky velkolepé Fashion Show! Jen na Decadance bude možno spatřit originální modely těchto značek. A aby toho nebylo málo: 10 českých topmodelů s vypracovanými těly shlédnete ve strhující Fashion Show na originální živý set energického DJ Tommyho Rogerse! Takže žádné přerušování hudební produkce, všichni tancechtiví návštěvníci mohou nadále tančit a bude stačit jen lehce pootevřít ústa a zírat, co se to před nimi odehrává a mohou se nechat jen unášet tímto nebeským představením. Něco podobného jste ještě na taneční party nezažili. O důvod víc, proč jít na Decadance!

Dodal: Zdeněk Masopust, Dedadance
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DECADANCE

Pátek 24. 10. 2008
Vstup: Předprodej 290/390 Kč, na místě 490 kč VIP 790/890/990 Kč
Vystupují:
Chris Cox (USA), Michael Burian (CZ) + houslista Michael Hejč, Micky Friedmann (D), Tommy Rogers (CZ), Henriette (CZ), live vocals Mr. Peyton (USA), Chill Out Dj. Jade (Libanon)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika