Přijedou Delinquent Habits

Přijedou Delinquent Habits

21. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Blíží se vánoce a nový rok a toto roční období si zaslouží řádné hip-hopové sváteční spářky. Pro vyznavače hip-hopových tradičních delikates se v ČR po 2 letech opět představí hodně vypečená latino americká partička Delinquent Habits.
Mexické trumpetky v kombinaci s ostrým hip-hopem, to je přesně to, co na Vás na těchto mejdlech čeká a co Vás rozjede natolik, že Tequila poteče proudem a zadky se budou divoce kroutit. Každé jejich vystoupení v ČR v minulosti bylo oslavou latinsko amerického hip-hopu a bylo narváno až po strop.

Delinquent Habits

Legendární hity ´Return of The Tres´ nebo ´Merry Go Round´ nenechají nikoho v poklidu. Delinquent Habits tento rok vydali své páté album ´New & Improved´, na kterém se opět dočkáte skvělého mixu mexické latino muziky s hip-hopem. Los Delinquentes (jak si také někdy říkají) proslavilo hned první debutové album s názvem Delinquent Habits (1996),
jehož produkce se exkluzivně ujal slavný rapper Sen Dog (Cypress Hill), který na desce účinkoval i jako interpret. Mezi největší hity Delinquent Habits patří zcela určitě song „Return of the tres“, známý jako ústřední melodie Hollywoodské komedie Double Take (Super finta 2001). Tato skladba se také objevila v reklamě firmy Nike.

www.mafomusic.eu

Dodal: Martin Fořt, MAFO Music
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika