Steve Smart na dnešním Meccamixu

Steve Smart na dnešním Meccamixu

30. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nejstarší pravidelná noc klubu Mecca se vrací do nové sezóny plná síly s velkolepou show, novými dekoracemi, tanečníky, performery, Ibiza Diva tanečnicemi v úchvatných kostýmech, DJi, saxofonistou-zpěvákem a okouzlující zpěvačkou.
Tuto show máte možnost nově spatřit nejen v klubu Mecca, ale také ve více než 30 českých klubech, které Meccamix obráží v rámci velkolepé Meccamix Tour 2008. Po roce se na Meccamix opět vrací DJ Steve Smart ( Big Star Records, UK ), který je bez přehánění po Petu Tongovi nejznámější britský radiový DJ a moderátor v oblasti taneční hudby. Na největším britském soukromém radiu KISS má své dvě show - Friday Night Kiss a Saturday Night Floorfillers Show. Hvězdy jako Fatboy Slim, Dj Sasha, Paul Oakenfold, Darren Emerson, David Morales nebo Masters At Work jsou jeho pravidelnými hosty. Jeho hudbu a kometáře poslouchají miliony posluchačů každý týden, pod jménem Carbon vydává hudbu a jeho poslední singl „Shelter Me“ zaznamenal obrovský úspěch.

Dále se představí „český Jamiroquai“, saxofonista a zpěvák v jedné osobě - El Jay. Tento student herectví na Jamu v Brně má za sebou studium klarinetu a saxofonu, takže dnes je z něj již protřelý multiinstrumentalista a showman. El Jay zpívá, hraje na saxofon a show, kterou při tom předvádí, nemá v našich končinách obdoby! Ozdobou večera bude vystoupení zpěvačky Cobry Bitch, jejíž sex appeal a dráždivé vystupování vás dostanou do varu. V průběhu noci se představí nový taneční styl z Paříže, tecktonik, který nejspíš u nás uvidíte vůbec poprvé. Tecktonik už zdaleka není jen pouličním tancem Paříže, ale je to nový životní styl, móda a hudba. Vychází z francouzského electra, tanec si vzal inspiraci z pouličních street battle a móda spojuje hip hop electro a punk dohromady. Název Tecktonik tento styl získal proto, že tanec připomíná tektonické pohyby v zemské kůře. Na Meccamixu nesmějí chybět jeho skvělí čeští rezidenti - DJ Macio, talentovaný DJ s precizním citem pro výběr hudby, který vždy dokáže navodit tu správnou atmosféru, oldschoolera DJe Kubu Souchecka není ani třeba představovat a DJ Marty Crow proslulý svými energickými mixy Vás nenechá ani na vteřinu vydechnout. Druhé pódium „Meccamix Baby Box“ představí dvě vycházející hvězdy DJe Fcuka a Lookyho. Ti Vám zase představí zbrusu nový hudební směr „arrogant house“, při jehož poslechu se Vám bude ohýbat nos směrem nahoru. Pochopitelně nebudou chybět ani půvabně a svůdné tanečnice Ibiza Diva.

Dodal: Jan Novotný, Mecca & Duplex Production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MECCAMIX

Pátek 31. 10. 2008
Vystupují:
Steve Smart, Macio, Kuba Soulcheck, Marty Crow, Looky, Fcuk
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika