Pendulum live také v Bratislavě

Pendulum live také v Bratislavě

03. 11. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pendulum, objav britskej hudobnej scény, zavítajú na Slovensko v plnej zostave! V lete roztancovali svojím DJ setom festival Bažant Pohoda, teraz prídu odohrať koncert v šestici.
Pre túto pôvodne austrálsku senzáciu je typický hutný zvuk, silná basová linka, svištiace syntetizátory a nad tým expresívny spev. Pendulum je hudobný živel, časopis Billboard ich označil za zvukový dynamit! Na koncerte predstavia svoju tohtoročnú novinku In Silico.

Koncert Pendulum je oslavou 4. narodenín Rádia_FM, zároveň je pokračovaním prerušenej tradície jesennej párty festivalu Bažant Pohoda. Do atmosféry návštevníkov dostane projekt Foolk + DJ Lixx, po koncerte zahrá svoj set skvelý domáci DJ a producent L Plus (ako jeden z mála Slovákov vydáva úspešne v zahraničí, momentálne na značke Viper), ktorému bude robiť spoločnosť MC Coppa z Veľkej Británie. Na záver príde pôvabná DJ-ka IM Cyber a jej nádielka tvrdého drum and bassu podporená hutnou linkou fenomenálneho basgitaristu Mareka Minárika.

Pohodové narodeniny Rádia FM vypuknú už tento štvrtok 6. novembra o 20.00 hod. v bratislavskom PKO. Lístky na koncert v predaji v sieti Ticketportal.

Dodal: Veronika Vrabcová, Agentura POHODA
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika