Drum and Bass kalendář 11/2008

Drum and Bass kalendář 11/2008

05. 11. 2008  |  Autor: Muzzy  |  Komentáře (5)
Podzim je v plném proudu a už za sebou máme nějaké díly tradičních klubovek. Kdo byl, tak ví jaké byly, a kdo ne, ten to může napravit v následujícím měsíci padajícího listí. Jestli listopad trumfne podařený říjen, se snad dozvíte v následujícím souhrnu.
7. 11. - Stepslet b2b
Že jsou členi brněnské redrum crew veselá kopa ví všichni, kdo se chodí bavit na pondělní free akce v Perpetuu. V tomto klubíku se také odehraje další díl Stepsletu s podtitulem b2b edition. Vychutnejte si zajímavě naroubovaný lineup : Hrr.ushka (Hrr.nec b2b Mushka), Shistique (Shilenec b2b Mystique), Pan.morf (Panzer b2b X.morph), Ripajta (Rippa b2b Blulajta), Hopier (Holder b2b Pier), Mystif

7. 11. - Drum Drama
O vyvrcholení dramatického večírku se v pražském Abatonu postará Drumsound (UK) (parťák Basslina). Podpořen bude tento večer loňským vítězem českých dnb awards DJ Pixiem, napomocni budou Babe LN, scratch master Philip TBC, Wash! a Rich. O vokální doprovod se postará MC Jacob.

7. 11. - Drumstation
V jiné části Prahy se klub Cross přemění na stanici drum and bassu a maďarský guláš tu uvaří šéfkuchaři Jade(HU) a Matt-u(HU). O poctivé české ingredience postarají Brooklyn, Beast 67, P.No, Eddrum, Inside kru a Noučrs.

8. 11. - Drumandbass.cz night

Pravidelné dostaveníčko si na své rezidentní noci v klubu Roxy dají členové drumandbass.cz crew. Jmenovitě Beast 67, P.No, MKS, Skiny. O podporu se postarají něžné, nikoliv však selekcí, DJanes Romana, Vje a Elwira.

14. 11. - Safari Show
Jako někde v jungli anebo na rozlehlých afrických pláních si budete připadat v olomouckém studentském klubu 15.minut. O zvuky fauny a flory se postarají místní borci. Mezi nimi temnější než panter DJ Shade, dále pak B-Style, Spoggue a Hanzal.

14. 11. - Bush

S košatým porostem na hlavě se bude po nedlouhé době za mixpultem klátit všemi oblíbený High Contrast (UK). Jak vydařená párty to naposledy byla jste si mohli na našich stránkách už také prohlédnout a doufám že o neméně podařenou se tentokrát postarají i Ghonzales, Koogi, Babe LN, Denius, Eddrum, Yannick, Electrom.

14. 11. - DnB Trasher  (Vranovice u Břeclavi, F-club)
Na skleničku dobrého moravského vína (možná už i letošního svatomartinského) si můžete zaskočit do Vranovického F-Clubu. K tanci a poslechu vám tu zahrají Sadia (UK), Beast67, Spam, Miky, Flashbeck, Dworak, Iwoshekk, Disquotek Corp.

15. 11. - Positive Vibes. Nuclear (Olomouc, AMC)
V ochranném obleku proti radiačnímu záření by měli dorazit všichni ti, kteří se těší na pokračování této zaběhnuté akce. Nejen pozitivní vibrace, ale i nuclearní prostředí jak v Černobylu tu vytvoří svými beaty DJ Ragby (UK) spolu s MC Silo (UK). Na strukturu vaší kostry se taky podívají Spiro (SK), Swatch (SK), Crackenn & Woofer feat. Mc Trchi, Disharmonic a You 2.

21. 11. - Bassinfection (Brno, Faval)
V moravské metropoli se odehraje Bassinfection s pořadovým číslem 22. Pozvání zúčastnit se této akce přijal zástupce významného novozélandského drumandbassového projektu State of Mind a osobitý holandský breakcore/raggacore/jungle dj a producent FFF!, které na hlavní scéně doplní česko-belgický dj a producent Frenzy aka Lolita podpořen Spoq, Mihaal, Mercur, Vaczech, Elpecho, Netikz.

21. 11. - Take Control
Převzít kontrolu se v pražském Abatonu budou snažit matadoři dnb scény DJ Ed Rush a Optical (UK). Bezpochyby se jim to podaří, ale v záloze když tak ještě číhají IM Cyber feat. MC OneTwo, Philip TBC, M4Y4, Babe LN, Stanzim a Nitropank

21. 11. - Mayday Friday
Ve stejný den budou asi oprávněně volat o pomoc DJ’s Katcha, Beast 67, Freakox, Flautistar, Kan-Jacca, Dieda, Ketan, Mer-G, MC Dawe. Zda je půjdete zachránit nebo ne záleží už jen na vás.

28. 11. - Vendeta

Krevní mstu neboli Vendetu na sobě v tento díl spáchají Baobinga & ID (UK), Theronody (UK), Mateyka, Marcco, Parabot, Kotlyk, Soldik, Vje, Shede, Kubiczek, Golly, Romitronic. Tomu všemu bude příhlížet a popřípadě volat pohřebáky MC Trchi.
5 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

28. 12. 2008 | 12:53:25
+0 | -0
Pane redaktore, doporucoval bych Vam se zamyslet vzdy predtim nez napisete nejaky clanek, 3x si ho po sobe precist a pak ho teprve publikovat. Jinak k te omluve/neomluve co mi tu pisete. Pripada mi to spise jen jako dalsi vysmech. Pokud jste mel pocit ze nase akce potrebuje pomoci, mel ste ji udelat promo a ne ten pocit navodit v desitkach dalsich lidi. Response na Vas clanek ktere dostavam sou opravdu ohavne. BTW: Sem tam si precist misto casopisu i knihu by Vam jiste velice pomohlo s Vasim bez urazky "prumernym" slohem. Hezky den. ...joa PEACE..
Muzzy
14. 12. 2008 | 19:30:51
+0 | -0
Tak verejne bych se mohl omluvit tak maximalne zde, ale v zasade nemam za co. Ta veta vypliva z nazvu akce a z okolnosti, ze ve stejny ten den se konala TC s oblibenci Ed Rushem a Opticalem. Proto si myslim, ze vase akce potrebovala nejakou potencialni pomoc. Jeste to mohlo dopadnout tak, ze se o vas nezminim vubec (protoze ten prehled je jen na me)...no rozhodně nemam pocit, ze bych vam nejak uskodil....peace
Muzzy
07. 11. 2008 | 07:36:25
+0 | -0
pro nekoho svatek pro nekoho ne...a kukac dobre namitl, ze je to koncert...uz se tady o tom zminovalo v koncertnim kalendari
kukac
06. 11. 2008 | 21:00:25
+0 | -0
to je koncert
mtsh
06. 11. 2008 | 16:25:38
+0 | -0
Koukám že se na drum´n´bassovej svátek 18.11.2008 v Roxy nějak opomělo... nejzásadnější akce měsíce ;o)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika