Páteční Underground City Session

Páteční Underground City Session

10. 11. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tímto vám oznamujeme, že v pátek 14. listopadu se odehraje v Plzni v klubech Neutral, Cartel 17 a Pohoda multižánrová akce pod názvem Underground City Session. Těšit se můžete na víc jak 20 vystupujících djs, kteří předvedou svůj um na celkem třech stageích.
První undergroundcity Techno stage se bude nacházet v klubu Neutral. Mezi hlavní tahouny budou bezesporu dva zahraniční hosté a to z Holandska. První z nich, který přijal pozvání, je amsterodamský producent dj Playaround, který má již mnoho zkušeností z hraní po celé Evropě. Dalším Holanďanem je nadějný holandský dj a producent Tek-No-Bee, který má ve své rodné zemi našlápnuto správným směrem a své umění za gramofony nám jistě dostatečně předvede. Další, kdo přijal pozvání, je známé plzeňské duo Jamal djs, které není třeba více představovat, protože správný technař toto jméno jistě zná. Snad je jen třeba dodat, že tito kluci míří pořád výš a výš, stále se zdokonalují ve hraní a jejich píle je jim vrácena v podobě účasti na největších tuzemských mejdanech. Také se můžou pyšnit nedávno založeným českým labelem Unaffected records. Dále se můžete těšit na energický techno set v podání nadějných mladíků Mind vs Drex, kteří si říkají Skillz Brothaz. O tomto projektu jste jistě už museli alespoň slyšet. Na základě jejich setu dostali pozvání zahrát si v Holandsku a v Plzni a okolí si získávají stále více příznivců.

Dále přijede z Brna rovněž nadějný techno-bijec dj Beewiz, který zahraje pořádnou porci lámaného nekompromisního techna. V dobrém světle se ukázal např. nedávno v brněnském klubu Perpetuum, kde si dokázal získat publikum na svou stranu a naplnil do posledního člověka do té doby prázdný parket! Dále vystoupí techno-inženýři Chris Diaz ve společném setu s Cloudem. Těšit se můžete na nehorázný sekec mazec, který jistě nad ránem jen a jen prospěje. Jako poslední dj bude jméno, které ještě v současné době nevíme, tento dj bude totiž výherce naší djské soutěže, která je rozběhlá na všech partnerských webech a na oficiálním webu akce undergroundcity.cz/session.  Těšit se budete moci i na speciální projekci session v podání vje ShaPa a také na posílený světelný park a mlhu!

Jak jste si již mohli všimnout, dnb a jungle stage bude dělána pod záštitou pravidelné klubové plzeňské dnb noci Brokenbeatzz. Na akci tedy nebudou chybět ani rezidenti této akce, a to je dj Edison ze stáje undergroundcity.cz, který pro vás má připravený příjemný melodický různorodý sound, a také všem Plzeňákům dobře známý talent dj Lookshot, který má pro vás přichystaný pestrý set, ve kterém najdete jak "tvrďácký" desky, tak melodický dnb či ragga jungle...

Na Brokenbeatzz JUNGLE stage, která se bude konat v prostorách klubu Cartel 17, přijal pozvání stále populárnější DJ a jeden z mozků serveru shadowbox.cz - Bifidus Aktif. Při jeho podání drum and bassu se rozhodně nudit nebudete, čekají vás rychlé mixy a energií překypující jízda. Dalším, kdo se bude snažit rozhýbat vaši kostru v rozlámaném rytmu, bude dj, který má u nás velký respekt a tím je dj Crash z Noisypioneers. Podporovat ho bude stále více populárnější mc Mad G. O zábavu nebude nouze a připravte se na pořádný polámaný rachot. Break Down. Jako další, kdo zahraje na této stagei bude zkušený dj a vyznavač kvalitního soundu, dj Tomy. Tomáš přesedlal nadobro z breaku a housu na rychlý dnb a jungle a to, jak je jeho sound kvalitní, se budete sami moci 14.listopadu přesvědčit na vlastní uši. Dalším djem, kdo tuto stage rozjede a pořádně rozhýbe, bude polovička z uskupení The Opponent Bros., jmenovitě dj Fluidum, dříve breakbeatový, nyní již vyznavač ostrého dnb soundu.

Jako třešnička na dortu je pro vás nachystána v prostorách útulné restaurace Pohoda další stage, tentokrát Chill-out zone. Zde si na své přijdou příznivci stylů breakbeat, deep-house a minimal. Jako hlavní tahoun zahraje, na západě ne třeba představovat, predátor dj Sens z bookingu Noisy Pioneers. Zahraje nám svoje čerstvé breakbeatové placky. Dále to bude z Karlových Varů dj Silent Cut, který se nebojí zahrát jakoukoliv směsku příjemné barevné muziky od breaku, housu až po DnB. Jako další to bude plzeňský dj Irlbec z bookingu Undergroundcity, který nám zahraje svoje čerstvé placky v odnožích deep house, detroit a minimal. Nenechte se zmást názvem stage Chill-out, protože zas takový oddych to v podstatě nebude a věříme, že to i dole pojede do rána a bude se jen pařit a pařit. Posílen bude rovněž na této stagei zvuk a světelný park.

Dodal: DJ Mind, Underground City
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

UNDERGROUNDCITY SESSION

Pátek 14. 11. 2008
Vstup: 50/100 Kč
Vystupují:
Techno stage - Playaround (Nl), Tek-No-Bee (Nl), Jamal djs, Skillz Brothaz, Beewiz, Cloud vs Chris Diaz Jungle stage : Bifidus Aktif, Crash feat. mc Mad G, Lookshot, Tomy, Edison, Fluidum Chill stage : Sens, Irlbec, Silent Cut
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika