United Flavour mají nový videoklip Dreamland worker

United Flavour mají nový videoklip Dreamland worker

13. 11. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
United Flavour vypustili do světa již třetí videoklip z debutové desky Unity. Čerstvé video k písni Dreamland worker tak následuje dva předchozí videoklipy My way a Le petit.
Kapela natáčela pod vedením režiséra Dana Svátka (film Blízko nebe/2005) v křivolakých uličkách pražského Starého města, které svou nezaměnitelnou atmosférou dokonale podtrhují náladu písně. Na dokreslení pocitu, jenž tato silná skladba vyvolává, se podílí i technické zpracování videoklipu s množstvím zpomalených záběrů, prostřihů a efektů, jejichž výsledkem je lehce zamžený expresivní obraz. Spirituální text písně představuje intimní zpověď člověka, jenž si sáhl až na dno a zjistil, že nemůže dále pokračovat. Ptá se tedy sám sebe, jaké možnosti jsou mu do budoucna dány…

United Flavour - Dreamland worker


Snímek byl paradoxně hotový jako první ze tří klipů United Flavour. Natáčel se a zpracovával během léta 2007 a od té doby čekal v ústraní na pravý moment pro své uvedení. Dreamland worker bude v průběhu listopadu nasazen také jako singl do českých rádií.

United Flavour se kromě točení videoklipů věnují čile i koncertní činnosti. Během letošní festivalové sezóny navštívili více jak dvacet akcí v České republice a v zahraničí. Mezi nejvýznamnější se řadí festivaly Wiesen Sunsplash v Rakousku a Ostroda reggae festival v Polsku, kde se kapela představila spolu s duem Big Famili vedle hvězd reggae a world music scény jako jsou Luciano, Max Romeo, Seun Kuti a další. Během jara a léta navíc United Flavour rozjeli naplno svůj vedlejší projekt doprovodné kapely s názvem “Flavour band”, jehož účelem je doprovázet zpěváky a rapery při vystoupeních v České republice a v zahraničí. V roce 2008 doprovázel Flavour band např. jamajský dancehallový kvartet WARD 21, duo Big Famili anebo slovenskou zpěvačku Tinu.

Za hranice ČR se pomalu prodírá i studiová produkce United Flavour. Dvě skladby z alba Unity se objevily na významných evropských kompilacích - My way na kompilačním CD francouzského festivalu Europavox a píseň Chill out place na CD německého časopisu Riddim. Unity je také od srpna 2008 v nabídce většiny hlavních světových serverů obchodujících s hudbou (Itunes, Napster, Virgin a další).

Dodal: Lukáš Kolíbal, Jahmusic
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Petr
16. 11. 2008 | 21:32:15
+0 | -0
Video asi někdo smáznul...bo špatně nalinkovaný.
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika