Předvánoční koncert Skyline

Předvánoční koncert Skyline

23. 11. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Připravte si potítka a ručníky, nejdivočejší taneční kapela ve střední Evropě se po roce opět vrací do svého domovského klubu Roxy. Za ten rok se toho u Skyline stalo hodně – kapela vydala své čtvrté album Escapism (společně s DVD Live In Fléda) a pokřtila ho na svém dosud největším koncertě ve vyprodaném velkém sále pražské Lucerny.
Také došlo k výměně na postu zpěvačky, kdy do Skyline přišla Marka Rybin (ex-Gaia Mesiah) a postarala se tak podle médií o „jasný přestup roku“. Nejdříve v pozici hosta odjela se Skyline úspěšnou festivalovou sezónu a na podzim se zcela přirozeně stala pevnou členkou kapely.

Vystoupení v Roxy tak bude prvním pražským sólovým koncertem v nové explozivní sestavě a kapela slibuje, že zazní i první nové skladby, které Skyline napsali už společně s Markou. Ale to samozřejmě není všechno - jak už je u Skyline zvykem, ani tentokrát nebudou chybět dotažené projekce od VJky DNA, vychytaná světla od AudioLight a dost možná i nějaké to vánoční překvapení jako poděkování fanouškům za celoroční podporu. Jako support zahrají Brain z Maďarska, o afterparty se postará electro DJ team The Fakes. Vstupenky za 200,- Kč jsou k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal.

Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Koncert: SKYLINE

Čtvrtek 4. 12. 2008
Vstup: předprodej 200 Kč
Vystupují:
Skyline
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika