Dave Spoon oslaví narozeniny na Rehab

Dave Spoon oslaví narozeniny na Rehab

04. 12. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (6)
A je to tady znovu! Rehab, který Vás léčil v roce 2008 svými sexy přehlídkami, žhavými sestřičkami, hvězdnými DJs a svou výjimečnou atmosférou. A soudě podle toho, kolik Vás s námi pařilo až do ranních hodin, tak hudební rehabilitace Rehab snad dělá zázraky.
Velmi pečlivě jsme přemýšleli, s čím na Vás přijdeme po Novém roce. A zde je naše nabídka. Co říkáte na světoznámého DJe a producenta, který má 40 top hitů jako jsou například: „Bad Girl (At Night)“ s Lisou Maffií nebo „BaditudE“ se Samem Obernikem & Paulem Harrisem? Někdo, jehož tracky hrají DJs jako je Paul Van Dyk, Pete Tong, Deep Dish, Tiesto a jeho videoklipy jsou denně vidět na hudební stanici MTV. DJ a producent, který se doslova bratříčkuje s Petem Tongem a vystupuje s ním na nejlepších eventech po celém světě? A co když k tomu všemu má ještě vlastní show na anglickém BBC Radio 1 a rezidenturu na noci Cream na Ibize?

Dave Spoon

Říkáte si, že tohle není možné? Ale my oznamujeme: „Vítejte na Rehabu!“ Ano, tušíte správně, není to nikdo jiný než současná špička elektronické hudební scény, DJ a producent Dave Spoon (Toolroom Records & BBC Radio 1, UK). A aby toho nebylo málo, Rehab se postará o jeho narozeninovou oslavu v klubu Mecca a Vy jste na ni zváni také! Dave při vystoupení používá kombinaci CD playerů a revolučního softwaru Ableton Live, který mu tak dovoluje smazávat hranice mezi Djingem a živým vystoupením! Máme připraveno spoustu překvapení jak pro Dave Spoona, tak i pro Vás. A pokuď na Vás během večera přijde únava, připravte se na alternativní kůru v kyslíkových Oxybarech s dalšími Oxylife vychytávkami, připravenými exkluzivně pouze pro Rehab! Zapomeňte na dýchání z ústu do úst a první pomoc, kterou znáte ze seriálu Pobřežní hlídka - naše sestřičky Vám dodají kyslík do všech částí těla, kam bude opravdu potřeba! Ujistěte se tedy, prosím, že toto datum máte již zapsané ve svém diáři. Supportovat DaveovI v DJingu budou rezident noci Nesquik (Vítěz soutěže Bassline Cup 2003), který zde zároveň představí svou vycházející produkci a jeho track „ I'll Make You Famous “.

Doplní ho stylový Wolscha aka Mark Tongue z olomoucké stáje Bubbles a pražská spojka Texx, který zastupuje taneční server Techno.cz. Platinum Soul DJs zaútočí na druhou stage s jejich nejnovějšími hity v urban scéně. Rehab show 2008 máte také možnost vidět ve více než 10 top klubech po celé ČR v rámci Rehab Tour 2008. Oficiální afterpárty se tradičně konají v klubech Studio 54 (studio54.cz) a Le Clan (www.leclan.cz). Pochopitelně nebudou chybět naše sexy sestřičky v kostýmech, nové originální dekorace, žhavá performance, VJ show a Ti z Vás, kteří přinesou Dave Spoonovi dárek k narozeninám, dostanou 50,- korun slevu na vstupné. Tohle je hudební rehabilitace!

Dodal: Pavla Mariková, Rehab
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REHAB PRESENTS DAVE SPOON’S BIRTHDAY (BBC RADIO 1 / UK)

Pátek 23. 1. 2009
Vstup: Předprodej 250 Kč, na místě 290 do 23hod, poté 350 Kč
Vystupují:
Dave Spoon, Nesquik, Wolscha, texx, Omar ABD 52
Další informace
6 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
3manka
05. 12. 2008 | 13:17:05
+0 | -0

true true true

Ja se tesim na Spoona jako malej, naposledy jsem ho videl na Electronicu a byl super, klubove vydani urcite daveovi bude sluset, a nemyslim si, ze mecca upada..je to vec nazoru a prijde mi ted zabavna a stejne tak i tiskovka :-).
Tom
05. 12. 2008 | 07:59:23
+0 | -0
Novodobá Mecca po stránce kvality akcí upadla hned jak otevřela a pak ještě s tim jejich nafouknutym přístupem.

Ano, říkame si že tohle není možné!

05. 12. 2008 | 07:03:52
+0 | -0
sem slepej nebo tam chybi datum?

2coolman
05. 12. 2008 | 03:20:06
+0 | -0

true true

Presne tak, porad jen nej, tohle nej, tamhleten nej... Meli by se na to uz vys...

Na rehab jsem minule byl a tahle party docela dost upada, pamatuju jak to tam byvalo super a tedka je to takovy bez energie...no nic, nejlepsi je bejt doma a delat house-party :-)
soulbass
05. 12. 2008 | 01:32:42
+0 | -0
hodně kvalitní konkurence,ale já si pojedu zavzpomínat do Brna,kde byla před 10lety moje první pařba v městě šalin :D
Hustey
05. 12. 2008 | 00:53:29
+0 | -0
ty megasuper promo kecy uz me fakt otravuji, spise to ten umelcum skodi nez aby jim to pomahalo.



nicmene Dave Spoon bude kvalita : )



akorat to mecca s tim PR fakt prehani.
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika