Matthew Dekay na Evolution Special

Matthew Dekay na Evolution Special

04. 12. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Martinovy oslavy spojené nerozlučně s nocí Evolution jsou nerozlučně spojeny s totálně pohodovou atmosférou, přátelskými lidmi, naladěnými na jednotnou hudební vlnu, vynikající line up a spoustou technických vychytávek, ale i dobrot na baru.
Tyhle oslavy budou v něčem opravdu vyjímečné! Line up bude opravdu našlapaný a navíc hlavním gratulantem mezi kamarády dj´s bude holandská megastar Matthew Dekay! Veleúspěšný producent, skvělý dj, který jako jeden z mála dokáže využít služeb Abletonu na 100%, dlouhodobý člen prestižního Armada crew a DLP bookingu společně s Arminem van Buurenem (world´s dj nr.1).

Matthew Dekay

České a především moravské publikum si Matthewa jistě pamatuje coby headlinera 7.Narozenin Fabricu, kde naplnil očekávání a předvedl aktuální sound a dokonale si pohrál s davem. Matthew také vystoupil v létě 2008 na prestižním festivalu Summer of Love coby jeden z headlinerů!

Dalšími hosty a gratulanty bude duo BonTrip složené ze stále populárnějších bavičů a skvělých dj´s Bon Finix a Tripmain. Oba mají kořeny v zahraničí, Tripmain (Zimbabwe), Bon Finix ( Kypr ). V současné době oba sídlí v Praze a jsou předními rezidenty klubu Mecca a Duplex v Praze.Představovat nemusíme vynikající jméno Michael C a také zakladatel projektu Progressive Session dj Tazz.

Oslavenec pochopitelně za dj pultem také nesmí chybět, ale věnujme se ješě dalším hostům, kterými budou rezidenti klubu Fabric Robiq a Ringo. Při pohledu na počet vystupjících musí být každému jasné, že to bude skutečně exkluzivní noc a to nejen hudebně.

Moc se na Vás těším,
Martin Gredner


Dodal: Martin Gredner, Fabric
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
DJs: Matthew Dekay, Bon Finix, Tripmain, Martin Gredner, Ringo, Robiq
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika