Dj Toky tahákem lednového CzechPointu

Dj Toky tahákem lednového CzechPointu

15. 12. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Není tomu tak dlouho, co k potěšení všech hudebních fajnšmekrů dorazil na CzechPoint vzácný host, celosvětově uznávaný dj a producent DJ Toky. Vychutnat si jeho originální a nekompromisní pojetí techna budete mít opět možnost v pátek 16. ledna 2009 v klubu Abaton, kde vystoupí na 9. dílu této party.
Dje Tokyho určitě netřeba víc představovat. I v dnešní době stále patří ke špičce současné techno scény a obohacuje ji o svou originální produkci. Na CzechPoint už podruhé přiveze ten nejaktuálnější techno sound v kontrastu s jeho nesmrtelnými peckami ze „starých“ časů, a tak si všichni promrskejte gramatiku a pravopis, bude diktát!:) Pořádně o sobě dá ale jistě vědět i sehrané duo djs Steen & The Keeper, o kterých se v současné době hodně mluví a vídat je můžete na většině zásadních techno mejdanech po celé ČR. Další dvojici utvoří náš technoveterán dj Sidecar & Zviry z pořádající Nextwave Production a připravit se můžete i na pořádnou jízdu od dje Frankeho a Golpa, kteří za to umí taky vzít!

O patro níž bude zkraje večera znít pod taktovkou slovenského dje Medika především pro progresivnější jedince dubstep. Po uplynutí jeho času se ale přidá na tempu a dál už se bude pokračovat v rytmu drum&bassovém. Ke slovu se tak postupně dostanou djs: Stanzim, Frock & P.no, Dioptrick a určitě byste si neměli nechat ujít konfrontaci s živelným „shadowboxáckým“ duem Deadly Viperz aka Akira & Anakin, kteří dokážou skvěle pobavit nejen svou hudbou!:)

Hned po vašem příchodu a odložení svršků v dostatečně prostorné šatně se v přízemí budete moc zajít podívat na psytrance, který se po malé letní pauze vrací zpět na své místo! A s ním už podruhé i jeden z našich nejznámějších djs svého oboru dj Gondar. Toho si jako hlavního hosta této stage pozvali členové Zero Point crew djane Lolla a dj Zbořa, kteří se pokaždé starají o to, aby vám tu zprostředkovali co možná nejzajímavější line up a v neposlední řadě i vizuální podívanou. Krásné a originální dekorace se potáhnou celým prostorem a o jejich realizaci se postará kromě samotné Zero Point crew i jedna nenápadná postava jménem Francek. Nezapomeňme se ale ještě zmínit o zbývajících djs, kteří doplní celý line up. Bude jimi trojice djs: FM, Plech a Cejn a ti už se na svoji premiéru na CzechPointu určitě moc těší!

Možnost oddychu vám bude dopřána na poslední chill-out scéně, která se ponese na vlnách minimalu od dje Unita, kousku toho housíku od dua Face & Diome a dje Jirky z M@gors crew a špetku breakbeatu přidá ještě druhá dvojička djs Zwooky & Electrom /pozn. DJ Electrom vystoupí namísto původně zabookovaného dje Halamy, který se musel dodatečně omluvit/. Určitě vhod vám pak jistě přijde i posezení v přilehlé čajovně, kde si budete moc v klidu vychutnat svůj šálek čaje.

To tedy nabídka prvního CzechPointu v novém roce 2009. Všichni jste na něj srdečně zváni a doufáme, že se budete opět dobře bavit! Pokud vás zajímá více, tak průběžně sledujte stránky www.nwp.cz, kde naleznete vše podstatné, především pak možnost zarezervovat si nejlevnější vstupenku za lidových 100 kaček.

Závěrem ještě poděkování všem partnerům akce - klubu Abaton, Growshopu, redakčním teamům Techno.cz. Drumandbas.cz, Poslouchej.net a Sety.cz a všem, kteří nezištně jakkoli pomáhají s realizací každého dílu! Respect…

Dodal: Jan Furčák alias Logick, Nextwave Production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CZECHPOINT

Pátek 16. 1. 2009
Vstup: předprodej 100 Kč, na místě do 23h 150 Kč, po 23h 170 Kč Kč
Vystupují:
Toky (SK), Steen vs. The Keeper, Golpe, Sidecar vs. Zviry, Franke, Akira & Anakin aka Deadly Viperz, Stanzim, Frock vs. P.no, Medik, Dioptrick, Gondar, Plech, Lolla, FM, Cejn, Zbora, Face. vs. Diome, Jirka M@gors, Zwooky vs. Electrom, Unit
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika