Reportáž z poslední Lollypop letošního roku

Reportáž z poslední Lollypop letošního roku

16. 12. 2008  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (1)
Poslední Lollypop tohoto roku proběhla minulý pátek v Radosti s podtitulem Bad Taste. Výkony residentních djs Viléma a Lumiera byly pro ně zřejmě standardní, pro mě jakožto výkony djs nadstandardní a panovala výtečná atmosféra.
Už několik let sobě a nejen sobě slibuji, že tuhle gay friendly night navštívím. Přeci jen jsem měla pocit, že je určena spíše pánům a nechtělo se mi být možná poněkud nezvaným hostem. Konečně jsme ale zjistila, že je určena naprosto každému kdo má vytříbený hudební vkus. Můžete na ni totiž slyšet deep a funky house, na který už i v Praze narazíte spíše náhodou.

Návštěvu Lollypop jsem původně pojala jako krátkodobou záležitost, kdy jsem měla v plánu dorazit pouze na chvilku, neboť pracovní sobota nade mnou visela jako hrozba. Bohužel, a musím přiznat že jsem to očekávala, byla zábava a hudba tak ojedinělá, že jsem prostě neodolala a setrvala v klubu téměř do čtvrt na čtyři.

lolypop

Za djským pultem se tento večer střídal pouze Vilém a Lumiere, bez hosta ale i tak si s tím náležitě poradili. Jeden hrál a druhý tančil mezi návštěvníky a to působilo jakýmsi přirozeným a příjemným dojmem, že dj má péči o své hosty a jejich zábavu. A lhala bych, kdybych řekla, že zde byli sami. Na pomoc si přizvali Lady Crystal, jejíž (jeho?) postavu by ji mohla závidět kdejaká modelka! Předvedla show s elektrickou kytarou v rozhaleném červeném vánočním oblečku a sklidila obrovský aplaus.

Nemůžu si pomoci, ale tahle party byla něčím výjimečná a ne málo. Cítila jsem se zde jako ve svém obývacím pokoji, kam jsem pozvala větší počet svých přátel a kde panovala přátelská a milá atmosféra. Byl tu neobvyklý klid, příjemně, všichni milí a usměvaví. Žádná agrese které jsme někdy na party svědky. Nikdo do vás nedrkal, nevrážel a když už, slušně se omluvil, a ani ve tři ráno jsem nikde neviděla návštěvníky party pod obraz a ve stavu v jakém je zažívám dnes a denně. Vše a všichni byli neobvykle kultivovaní a já i mé kamarádky jsme si to opravdu užívaly a dá se říci, že jsme z toho byly až překvapené – ovšem mile.

Vilém a Lumiere byli ve svém živlu, hosté jejich party dokázali jejich hudbu ocenit a mě těšilo, že na ně mohu tančit v klubu s atmosférou, ne jako naposledy v Benešově, kde kvalitu jejich hudby ocenil málokdo, což byla bohužel škoda.

O Lollypop se až tak často nemluví mezi partypeople, ale funguje už spoustu let a patří také ke kandidátům na rekord. Pokud někdo stejně tak jako já miluje starý dobrý house, tak může věřit, že ještě je kam na něj zajít. Já jsem za toto pozdní objevení opravdu vděčná a tenhle večírek má odteď místo v mém diáři.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LOLLYPOP

Pátek 12. 12. 2008
Vystupují:
DJs: Lumiere & Vilém
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

19. 12. 2008 | 12:31:04
+0 | -0

Sama chvala:-)

No předem chci poděkovat za tolik chvály a v podstatě žádnou kritiku:-)To si snad ani nezasloužíme:-)),ale jsem fakt stastnej kdyz se lidem na party na ktery hraju opravdu libi:-)Diky .Dj Vilem.
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika