První česká kniha o elektronické hudbě

První česká kniha o elektronické hudbě

17. 12. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Autorka knihu rozvrhla do tří kapitol. V první kapitole se popisuje několik různých stylů elektronické hudby – jejich původ, význam, současnost. V druhé kapitole jsou uvedeny biografie, případně diskografie Djů/Djeane, a také rozhovory s jednotlivými Djs. A ve třetí kapitole je několik rozhovorů s posluchači elektronické hudby.
Kniha je doplněna jak černobílými fotografiemi (v případě biografií), tak také třiatřiceti stranami barevných fotografií. Začátkem nového roku bude kniha k zakoupení taktéž v pevné vazbě.

V knize jsou zahrnuty rozhovory jak se známými, již uznávanými Djs, tak také s jejich méně známými či teprve začínajícími kolegy. Jedná se o následující Djs: Josef Sedloň, Orbith, Chris Sadler, Philip TBC, Rai, Shala, Nika 77, Wega & Kim Pixa aka Weki, Michael C, Lucasch, Jet Fever, Sonority, Nirthy, Rescue, Luis Lambo (alias Lamborgini), Luppi Clarke, Thomas Coastline, Wexter, Adagio, ADZi, bear, Bo.dan, Carl King, Carrione aka Diesel Phunk, Crayzzeeeman, Daemon, Dave R.G., DeeJayBoy, Djeda lebeda, Efectivo (Stifler), Efendy, Fruity, Hellectro, Hotoffson, Hyde, Jacob Cross (Jax), Kita, Marcus Cooper, Mario Araceli, Martini, Matamar, MeryEn, Michal Pešina, Nox Van Borg, Nuff, PabloF, Paul Rockseek, Pete Dark, Phil Albedo, Piere Marco, PK, Reach, Samuel Benx, Sanny, Siesta, Slick, Spiriakos, Stepan Bruck,Timo Timonen, Tom Vagabondo, Ty Phone, Voodoo Piet, Voy-tech, Zygy

Za zmínku stojí uvést, že velkými písmeny uvedená jména patří dýdžejům, kteří se stali kmotry této knihy. Křest proběhl ve středu 29.10.2008 v klubu Perpetuum. Dj Crayzzeeeman spolupracoval na celkové grafice knihy. Hlavním patronem knihy je Dj Orbith.

Elektronická hudba v Česku - Analýzy a rozhovory s českými DJs

Dodal: Soňa Peroutková
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika