Info k blížícímu se Zoomagu

Info k blížícímu se Zoomagu

28. 12. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zoomag 4 - Get In The Ring je narozeninová párty kamarádů ukrývající se pod nickama Zooropa a Smallmagus. Už čtvrté pokračování bude tak trochu jiné a podle plakátu je zřejmé, že půjde o imaginární souboje DJs / kapely v boxérském ringu.
Nebude se jednat o párty kterých je do roka bezpočet a které se od sebe nijak neliší a ani si na ně po čase nevzpomenete. Cílem Zoomagu je ukázat zajímavou hudbu a styly, prosadit nové jména na scéně, okořenit celou akci zajímavým programem a prostě přijít s něčím novým. Oslavenci chtějí, aby si partypeople užívali a každý pokud možno našel to svoje, proto i maximálně široký průřez styly taneční hudby.

Díky tomu, že jeden z oslaveneců oslavuje kulatiny, tak se můžete těšit na speciálního vzácného hosta. Jako hlavní hvězdou večera bude skupina Le Pneumatiq se svým live hodinovým koncertem a jejich energickým drum'n'bassem, které jste mohli vidět na festivalech Creamfileds Cz, Sázavafest, Summer Session a dalších a kteří kompletně zaplnili klub Roxy při křtu svého alba. Dále je na programu baleárský pumpinkg okořeněný elektrem o který se s chutí postará DJ P@co autor povedené akce The Show, která autory akce Zoomag v nejedné věci inspirovala , další je na řadě populární styl trance/progressive v podání Thomase Coastlinea. Tento nadějný a plodný producent je podepsán hned pod několika povedenými remixy a má také velký úpěch v zahraničí se svojí vlastní tvorbou, můžete ho slyšet na internetových radiích v jeho vlastních show.

Další v pořadí je oslavenec a zároveň i DJ a tím je psy kouzelník Zooropa se svým našlápnutým a speciálním FullOn Psytrance setem. Pak tu bude další DJ do týmu šampionů v ringu a tím je pekelník Hellman, který bude přikládat pod kotel hard-trance a vůbec jinak tvrdšími polínky Konečne poslední jméno patří výherci soutěže o nejlepší set a zároveň o warm-up DJe akce a tím se s největším počtem hlasů stal DJ Boxi.

Celá akce se odehraje v prostředí klubu Prague Indoor Paintball. Jak je patrné podle názvu je tu možnost si během večera zahrát paintball v prostorách protiatomového krytu v minimálním počtu 4 hráčů (kompletní vybavení je k dispozici na místě a to včetně sprchování). V prostoru klubu je k dispozici fotbálek, kulečník, pingpong a dokonce několik herních konzolí. Bude nainstalována masivní zvuková aparatura, spolu se světelným parkem a projektorem. Aby toho náhodou nebylo málo, tak během večera proběhne několik soutěží o ceny a na programu je i jako každoročně křest nového klipového DVD, které mapuje nejzásadnější tracky tohoto roku, ale ohlíží se i na nestárnoucí klasiky (nezapomeňte sledovat stránky Zoomagu).

Dodal: Zoomag Tým
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika