Hlasování Dance Music Awards 08 spuštěno

Hlasování Dance Music Awards 08 spuštěno

04. 01. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
S prvními minutami Nového roku bylo zahájeno hlasování do dalšího dílu ankety české taneční a elektronické hudby O2 Dance Music Awards. Anketa mapuje, který DJ, hudební projekt, klub, festival nebo party byly v roce 2008 těmi nejvíce oblíbenými.
Nominace a jejich zpracování

Na nominacích zapracovala odborná porota (členy odborné poroty nalezneš na našem webu), která vznikla na základě nominací hlasujících a oslovením znalců české taneční scény. Členové této poroty pak vybírali jednotlivé nominace pro dané katetegorie, maximálně však 50 možností. Do finální nabídky se nakonec dostaly ty nominace, které měly více než 2 hlasy odborné poroty (například u Djs jich bylo cca 200). Pokud bychom do nominací pustili všechny nominované Dje, nešlo by ze seznamu téměř 500 položek vybírat.

Realizované změny oproti loňskému ročníku

Velkou změnou v samotném hlasování je možnost hlasovat ve hlavních kategoriích i pro svou volbu, která není mezi nominacemi a to pomocí textové kolonky Vlastní volba.

Další změnou je spuštění hlasovacího formuláře v tzv. „startovacím provozu“, který umožní během prvních 14ti dní po spuštění hlavního hlasování ještě doladit nominace. Možnost kontaktovat nás s věcnými připomínkami má každý z vás na e-mailové adrese info@dancemusicawards.cz a všechny připomínky ještě přehodnotí odborná porota.

A konečně změn se dočkaly také samotné kategorie. Zůstalo prvních 6 povinných kategorií, ale u kategorie „Megaakce“ je možné na základě vašich připomínek zvolit možnost „Na megaakce nechodím“. Z nepovinných kategorií jsme tentokrát vypustili kategorie „Fotograf“ a „Hit/Singl“, a naopak přidali kategorii „Průser roku“.

Hlasování

Hlasovat můžete na stránkách ankety www.dancemusicawards.cz/hlasovani. Hlasovací formulář má opět tři části (povinnou, nepovinnou a osobní údaje) a hlasování je potřeba potvrdit pomocí potvrzovací SMS, která stojí 3 Kč.

Soutěž o ceny

Stejně jako v minulých ročnících budou i letos hlasující automaticky zařazeni do velké soutěže o hodnotné ceny, které pro vás momentálně připravujeme. Jednotlivé ceny budou do nabídky přidávány během průběhu soutěže.


Sledujte náš web: www.dancemusicawards.cz

DMA 2008


Dodal: Dan Kafka, Fragile Line s.r.o.
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Yak
06. 01. 2009 | 08:18:11
+0 | -0
Fraška nehlasujte! Stejně vyhrajou Tataboys a nebo žeby návrat Luneticu???
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika