Nové remixy tracků Ellen Allien

Nové remixy tracků Ellen Allien

05. 01. 2009  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
V prosinci minulého roku se zrodily nové remixy singlů berlínské DJky a producentky Ellen Allien. Z jejího alba „Sool“ Ellen zvolila hned dva tracky: Ondu a Caress. Jednoho remixu se ujal nový přírůstek v B-pitch „family“ – producent Chaim pocházející z Tel Avivu. Druhým remixérem singlu Ondu je Paul Ritch.
Ritch „rozmontoval“ track Ondu na jednotlivé části a zcela tak změnil charakter jeho původního znění – Ondu si zachovává splín a schizofrenní motivy, které obsahuje jeho originální verze. Ritchovo pojetí získává více lehkosti, kterou podtrhává pevný a temný beat, což jsou velmi typické motivy pro Ritchovu nynější produkci.

Chaimův remix Caress zase zanechává dojem, jakoby se původní odlehčená a hypnotická verze tracku najednou uspořádala a dostala svůj pevný tvar. I když zremixovaný track viditelně vychází z původního hymnického originálu, Chaimova verze je o poznání živější a energičtější.



Oba dva zremixované tracky jsou spíše tou odlehčenou a přístupnější verzí oproti těm původním. Ten, kdo si rád poslechne Ellen Allien v její „stravitelnější“ podobě, může v novém roce začít právě s Ondu a Caress od Paula Ritche a Chaima.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika