H&H: Dvojka na druhém břehu komerce

H&H: Dvojka na druhém břehu komerce

22. 01. 2009  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
I když se může zdát, že Berlín má svých kvalitních producentů a DJů dostatek, pořád zde vznikají nové projekty, s kterými stojí za to se seznámit. Mezi ně patří i dvojka DJů a producentů Heinrichs & Hirtenfellner (H&H).
Poslední dobou čím dál víc známější producentské a DJské duo Heinrichs & Hirtenfellner chystá v nejbližší době vydání svého oficiálně prvního Longplayeru. Kdo tuhle dvojku z Berlína ale ještě nezná, může se o jejích producentských kvalitách přesvědčit díky prozatím vydaným releasům. Které to jsou a jak se první album bude jmenovat?



Heinrichs & Hirtenfellner prozatím svému publiku nabízeli dostatek hudebních podnětů, které se podle nich nacházejí na pomyslném „druhém břehu komerce“. Jejich tvrzení je vcelku výstižné, protože právě jejich produkce nemá s komercí ani podbízivostí cokoliv společného. Na jejich domovském labelu Highgrade prozatím duo disponuje úspěšnými EPs „Psychology Of A Tone“ a „Animal Fastfood“ společně s digitálním releasem „Bazar Inflagranti“. Pro začátek to jistě není špatný výsledek a duo tak aspoň díky těmto svým hudebním dílkům navnadilo své fanoušky na svůj nadcházející dlouhohrající počin, který vyjde v březnu.

Březen je celkově velmi bohatý na nové releasy od velmi zajímavých autorů, o kterých jsme váš v předešlých dnech informovali. Mezi ně rozhodně patří i Heinrichs & Hirtenfellner, kteří vydají své album „Dark Orbit“ už 11. března tohoto roku. Poté duo album představí i na svém, od 2. května oficiálně prvním Live-tour, které odstartuje v berlínském Panorama baru.

www.myspace.com/heinrichsandhirtenfellner
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika