Gayle San na Warm-upu Apokalypsy

Gayle San na Warm-upu Apokalypsy

27. 01. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již za pár dní vypukne exkluzivní klubový mejdan v čele se Singapurskou rodačkou a hlavně techno dámou první ligy - Gayle San. Pojďm si ji trochu lépe představit!
Když před 14 lety opouštěla rodný Singapur, nikdo nečekal, že se v hudebním průmyslu dočká takového úspěchu. Její první kroky vedly do londýnských klubů, kde jako DJ vystupovala na parties nahrávacích společností, na módních přehlídkách, či hrála jako host. Záhy se stává rezidentním DJem klubové noci „Reach for the Sky at London's“ v klubu Limelight. Šance k prosazení jejího pojetí techna v Anglii přišla, když se Gayle stala rezidentkou Universe Voyager, která se stala jednou z nejpopulárnějších klubových nocí na světě a Gayle San si brzy získává vlastní publikum techno nadšenců, kteří jsou kvůli jednomu jejímu setu ochotni dorazit kamkoliv na světě.

Její reputace v evropských centrech techna rostla závratnou rychlostí, zvláště výrazně pak proslula její měsíční residence v legendárním klubu Omen club ve Frankfurtu, který také bývá označován za tzv. „Meccu techna.“ Dále měla během svých amerických a evropských turné příležitost vystoupit v takových klubech, jako jsou např. Bionic v Detroitu, na parties Pure Pleasure v Chicagu, v klubu Soma v Montrealu, newyorském Twilu, singapurském Zouku, španělském Florida 135, belgickém Fuse Club a mnoha dalších. V roce 2000 byla v Německu vyhlášena jako šestý nejpopulárnější zahraniční DJ. Vzhledem k obrovské konkurenci světových DJs to pro ni znamenalo ocenění její tvrdé práce za několik předchozích let. Gayle San má za sebou řadu CD kompilací - mixovala CD ze série Fine Audio Mix CD. Úspěch tohoto CD ohromil všechny, kteří se na tomto projektu účastnili. CD se během pouhých dvou měsíců vyprodalo.

Další mixované CD nazvané Gayle San at the Wheels of Steel u nového labelu Galvanic bylo v mnoha časopisech vyhlášeno nejlepším mixovaným CD měsíce. Jako by toho nebylo dost, zmixovala pro rakouský Label XXX album Titan Edition Techno a udělala i oficiální mix pro německý rave Time Warp. Tato Singapurská DJka vydává pod pseudonymem Transmakus, natočila zejména tracky Universe Anthem a Violator, které byly zařazeny na alba Tribal Gathering,dále EP u Touch Tone a NEP Brickliners EP u Fine Audio Rec. Poté, co se vyprodala limitovaná série této nahrávky na bílém vinylu, následovalo vydání černého, které bylo vyprodáno již před samotným oficiálním uvedením na trh. Revoluční album vydala Gayle EP Cross EP u Compressed Records, které šlo na odbyt tak dobře, že prodejem předčilo všechny předchozí nahrávky vydané u tohoto labelu.
Gayle si vypracovala sound, který zahrnuje inteligentní beaty undergroundového, funky/hard/groove techno soundu zkombinované s vlastním, velmi elegantním a osobitým, stylem pobavit publikum na samém vrcholu techno jízdy. Za svou oslnivou kariéru si již zahrála po boku DJů tak zvučných jmen, jako Chris Liebing, Dave Clarke, Adam Beyer, James Ruskin, Marco Bailey, Umek, Space Djz a mnoho dalších.

Gayle si také prošla velkým stěhováním, kdy ze Singapuru se stěhovala do Londýna, následně Německo a nyní má v plánu “obydlet” Řecko, které doslova zbožňuje.
V roce 2008 se stala také “objetí” digitalizace a tak jak mistrně ovládá hru na 3 gramofony, dnes již používá kombinaci 2x Cd MK3 a 2x gramofon.

Dámy a pánové, prvotřídní dáma za mixpultem, která Vás doslova uchvátí nejen svým hutným techno soundem a vynikajícím mixem, avšak také svým charizmatickým projevem a skvělou komunikací s publikem přijíždí na exkluzivní klubovou noc Apokalypsy do klubu 7nebe.

Dodal: Dalin Vajčner, Apokalypsa, s.r.o.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika