Space DJz a Ed Rush na Pig Festu

Space DJz a Ed Rush na Pig Festu

29. 01. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jarní pokračování Pig Festu, největšího elektronického festivalu v západních Čechách nebude nic pro slabé povahy. Kdo se bojí, měl by se plzeňskému Peklu mezi 17.-18.dubnem 2009 zdaleka vyhnout. Démoni a temné síly se vyplíží z hlubin onoho světa a černá magie ovládne každého, kdo se rozhodne pokoušet svůj osud.
O páteční čarodějném reji se bude vyvolávat hrůzný přízrak z Anglie, země proslavené nejvyšším výskytem duchů na kilometr čtvereční. Jeho přítomnost v místnosti nám během duchařské seance ukáže kyvadýlko vyznačením šesti písmen: ED RUSH. Ti kteří již měli možnost se s touto bytostí potkat a přežili, vypovídají, že neklamnou známkou jeho příchodu je neodbytný pocit, že svět se láme. A s ním zvuk, světla i kosti.

Na břehy říše Hádes přes neklidné vlny řeky Styx dopraví v sobotu zbloudilé duše hned dva převozníci. Říkají si Space Djz (UK) a jistě si je s nikým nespletete. Do hlubin podsvětní říše vás této noci dovedou tóny techna, ale také hard-style. Kdo nezná, nebyl v Holandsku.

Démoni vstoupí do těl tanečníků, kteří budou v transu pojídat plameny. Prostory se zahalí do jemně dekadentní strašidené výzdoby. Za barem vás obslouží pan funebrák. Projekci naladíme na příjem obrazů z onoho světa a jako z jiné dimenze bude i nově řešená stage. Děsivé zvuky se polinou ze špičkových reproduktorů poskytnutých tlupou zombies z Wenkowsound. V davu občas zahlédnete nezemské tváře. Pořád se nebojíte? Tak hádejte, kdo vám bude tentokrát podávat (zakázané) ovoce?

Dodal: Martin Nauš alias Agent, Motor A.G.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PIG FEST

Pátek 17. 4. 2009 až Sobota 18. 4. 2009
Vstup: jednodenní 249 Kč, dvoudenní 429 Kč
Vystupují:
Space Djz, Ed Rush, Deadly Viperz (Akira + Anakin), Killa, Hesík a Crash, MC Denny, Tek-No-Bee vs Hillwood Brothers, Agent vs. Pavel Krejdl, Jack-R, Golpe
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika