Únorové akce v Café Amsterdam

Únorové akce v Café Amsterdam

04. 02. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (3)
Teplotně proměnlivý únor stojí před námi a popravdě řečeno, zima si opravdu dělá tento rok co chce. A vy? Vidíte se zalezlí v posteli nebo na mejdanu? Pokud na mejdanu, máme pro vás připravený nabitý program.
Měsíc únor začně čtvrtkem 05.02. 09 naší studentskou akcí Student Night, na které se o hudební produkci postará dj Mirza & guest. Připravte se na electro pop, electro disko.

V pátek 06.07. máme pro vás připravenou akci Shock. Představí se vám legenda pražského housu dj Rosi z bluesound djs, kterého zaručeně není třeba představovat. Po jeho boku vystoupí chorvatský dj Mirza, který zde oslaví své narozeniny. Těšte se na progressive, electro, deep house sound a zaručené mejdlo do ranních hodin.První sobota v měsíci 07. 02. se klasicky změní v minimalový masakr. Party Mifé je tady se svým rezidentem djem Subsistem (klika.cz), který si pozval na pomoc djská jména jako Ala a Jazzquick. Pokud je pro vás tato hudba emocionální lahůdkou, nesmíte rozhodně chybět! Vaše nohy nenajdou zaručeně klid... klik... klik!

V pátek 13. 02. na vás čeká již všem známá, jedinečná párty Nocturnal House, rezidentní noc dje Cubika a Jag Kiranmaye (USA). Tento večírek se může pyšnit americkým zvukem ala funky, pumping housem prokládaným electrem. Víte co je to Scandal? No přeci skandální sobotní 14. 02. večírek nejpopulárnější české electro dvojice WeKi Djs. O večer se podělí se svým bratrem - electro mašinou djem Airtem . Hrát se bude electro house, electro pop, techno, minimal. Motto večera je... nepřijít = nežít!

Pátek 20. 02. 09 je na řadě mejdan Hot or Not! Čeká vás švýcarský host Baschgi Schuub který vás rozpálí svým zábavným minimalovým soundem. Doplní ho dj Subgate a djane Katie Těšte se tedy na jedinečný večírek s jedinečnou atmosférou. Sobota 21. 02.  bude patřit párty Tulip. Progressive - tech house v podání rezidenta dje Yannicka a jeho jedinečného hosta - dje, moderátora Radia 1 a hudebního guru Josefa Sedloňe. Věřte tomu, že takovýhle hudební výběr, jaký vám kluci naservírují, nenechá ani jednu roštěnku sedět dlouho na baru. Poslední čtvrtek 26. 2. 09 je pro vás připravená druhá Student Night, na které se o hudební produkci postará dj Mirza & guest. Připravte se na electro pop, electro disko.

Poslední pátek v měsíci 27. 02. bude znít v rytmu techhouse. Připravte se na párty Grey Area v podání djů Bradyho, Blonda, Nexta a Raidema, a jejich techhouse, minimal, deep noci. Velmi speciálním hostem večera bude tentokrát guru české techno scény Pavel Krejdl, který vás rozparádí jemným technem a tech housem. Očekávejte parádní hudební nářez do ranních hodin. V  sobotu 28. 02. můžete hlasovat pro své oblíbence v rámci oficiální warm up párty Dance Music Awards. Rovnou z Kanady přiletí zahrát kanadská breakbeatová hvězda dj Czech, kterého doplní nejpopulárnější česká electro dvojka WeKi Djs, jejich bratr - dj Airto, a dj a redaktor techna.cz v jedné osobě dj Face. Takže pět djs, spousta muziky a zábavy v jeden večer zaručí stoprocentní mejdlo se vším všudy!

Projekce na všech parties bude v režii VJs: A- Kit feat. Colin.Cat . Více infa v partylistu.
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
jana
11. 02. 2009 | 00:56:10
+0 | -0
Se těšim, někdy jsou v Amstru dobrý akce a někdy zas ne, ale každopádně je to pohodovej bárek s dancvefloorem na skotačení:-)) Jen tak dál! Takovejch klůbků je tady málo!
michal
07. 02. 2009 | 10:43:50
+0 | -0

vse je nej

nejpopulárnější česká electro dvojka WeKi Djs, to je desna nuda!
Ondrej
06. 02. 2009 | 19:51:00
+0 | -0
jestli ty akce budou vypadat tak jako ta tiskovka... (kanadská ?! star ?!; minimalový masakr..........? LOL
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika