Full Moon startuje, my rekapitulujeme

Full Moon startuje, my rekapitulujeme

10. 02. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pondělí 9.2. byl únorový Úplněk a hned první pátek poté, tedy 13.2. je nachystán start nové série klubového festivalu jménem Full Moon Party. Už je to jen pár dní, než se v Abatonu potkáme se Scan X live, Technasia DJ set, Super 8 & Tab a dalšími.
Je tedy nejvyšší čas upřesnit všechny detaily a zajímavosti o chystané párty. Dekoracemi bude vyzdoben celý klub, od vchodu až po jednotlivá pódia. Věř, že si na vizuálním, technickém a produkčním provedení Full Moon Party dáváme velice záležet! Chceme, aby si z Full Moon Party docházel nadšený a naprosto spokojený.

Na základě proseb mnoha návštěvníků bude klub Abaton otevřen o hodinu dříve, tedy už od 22.00 a i když je konec plánován na 06.00, je možném že to protáhneme. Nejprve si projdeme jednotlivá pódia, line upy, dekorace, světla, bary, koncepci, speciality a další nezbytné věci.

Na Full Moon Party bude jako novinka možnost platit platební kartou. Až do pátku je možné koupit si lístek v předprodeji za 199 Kč plus poplatky. Předprodeje jsou v sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticketstream. Vstupné na místě je 250 Kč do 0.00h, 300 Kč po půlnoci. Zároveň si pouze na této party budeš moci koupit lístek na Full Moon Party 02 s Luke Slaterem a Richardem Durandem za jedinečných 99 Kč a to bez jakýhkoliv dalších poplatků. Kdekoliv jinde bude lístek stát už 199 Kč plus poplatky. Tento princip, že si přímo na jedné party koupíš velmi levně lístek na tu příští bude platit na každém díle Full Moon Party.

Ne všichni se mohou jít bavit a užívat sin a party. Chceme jim pomoci a tak jsme spolu s Jedličkovým ústavem Praha připravili dobrovolnou soukromou sbírku. Kolik přispěješ je jen a jen na tobě… Víme, že rád pomůžeš těm, co nemají tolik štěstí a pomoc potřebují. Aleš Bleha jde příkladem a tak dětem z Jedličkova ústavu věnuje svůj počítač MacPro G4, na kterém vznikly všechny Summer Of Love, Bassline, mnoho XMAGů…

V prostoru Abatonu najdeš 3 velké bary, u každého z pódií jeden. Bary budou ozdobeny dekoracemi a barevně nasvíceny. Ceny na barech jsou velmi příjemné, například pivo Budvar za 32 Kč, vodka i Red Bull za 60 Kč a tak podobně.

Velkou specialitou bude Sushi Bar, kde budeš moci doplnit energii velmi kvalitním sushi za skvělé ceny kolem 250 Kč za set. Po půlnoci je připraveno ovocné osvěžení. Připravili jsme 100 kg různého slaďoučkého ovoce, které ti jistě přijde vhod a doplní tvoje síly pro další tancování. A nyní se podívejme na jednotlivá pódia, jejich osvětlení, ozvučení, dekorace a koncepci:

Humanoid Techno Stage

Pódium bude uspořádáno jinak, než jsi v Abatonu zvyklý a umožní lidem být svým oblíbeným Djům přímo na dosah ruky. Celý prostor hlavního sálu bude rozčleněn na různě vyvýšené plochy. Hlavním motivem bude velkoplošná projekce přes celou stěnu klubu v režii Phase (JTR / Deja). Bohatý světelný park bude respektovat a doplňovat dění na projekci. Dekorace budou znázorňovat jak samotný měsíc v Úplňku, tak také jednotlivé fáze lunace. Těšte se na abstraktní UV krajinu v obřích kovových klecích, rozmístěných na DJ pódiu. Těšit se můžeš na vysoce výkoný a kvalitní soundsystem, na němž výborně vyzní bohatý technosound vystupujících DJů. V případě vyšší návštěvnosti bude otevřen horní balkón.

23.00 - 01.00 Home
01.00 - 02.00 Scan X Live in concert
02.00 - 04.00 Technasia DJ set
05.00 - 06.00 Reznyk

Poslouchej.Net Trance Stage
Toto pódium zaujme prostor ve středním sále Abatonu. Na tomto pódiu bude světelný park postaven na laserech a LED lights, doplněných barevnými světly. Světelnou krajinu doplní velkoplošné obrazy zajímavých míst z celého světa. Silný a čistý zvuk je také zde samozřejmostí. Na okrajích sálu budou rozmístěny pohodlné sedačky pro ty, kdo už budou tancem unaveni.

22.00 – 23.00 Encoder Full Moon Mix
23.00 - 01.00 K-Sandra
01.00 - 04.00 Super 8 & Tab
04.00 - 06.00 Jakub Mildner

Klika Boyz Zone

Toto podium najdeš v osobním a příjemném prostředí ve spodní části Abatonu. Neokázalý světelný a zvukový park bude přímo minimalový a dokreslí tak atmosféru hudby na tomto pódiu. Dekorace budou obsahovat velkoplošné obrazy krásných pláží a mořského světa, množství laserem osvícených zrcadlových koulí a bude tu mnoho pohodlného sezení. Line up není stanoven, všichni 3 Djové se budou střídat po celou noc dle vlastního uvážení.

23.00 - 06.00 Klika Soundsystem

Dodal: Ales Bleha, Summer Of Love
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FULL MOON

Pátek 13. 2. 2009
Vstup: 99/199 Kč
Vystupují:
Scan X, Technasia Dj set, Home, Padrť aka Reznyk & Dialect, Super8 a Tab, Subsista a Ala, K-Sandra, Jakub Mildner
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
V.I.P. salonek na Full Moon
2x 5 vstup do vlastního V.I.P.
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika