Nová party De Puta Madre v Mecce

Nová party De Puta Madre v Mecce

15. 02. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nová party plná originální módy a energické hudby se chystá začátkem března do klubu Mecca. Na dvou podiech se představí opravdové djské hvězdy. Z Itálie přijede zahrát Jose Amnesia, fanoušky jistě potěší zástupkyně domácí scény populární djka LayDee jane, z Německa pak Marc Marberg a další český zástupce až z daleké Ostravy Martin Gredner.
Celou party zaštiťuje módní značka De Puta Madre 69, která právě 6.3. v Mecce premiérově představí kolekci Jaro-Léto 2009. Mezi modelkami a modely se představí Hana Mašlíková, Vlaďka Erbová, Romana Pavelková, Kateřina Šonková, Petr Zvěřina a jako třešínka na dortu Pavel Novotný.

Tahákem večera budou ale i špičkoví djs. Italský dj a producent Jose Amnesia se hudbě věnuje již od poloviny 90. let, odkdy jeho popularita neustále roste. Zlomovým se pro jeho kariéru stal rok 2006, skvěle temná My All, Markusem Schulzem remixovaná Flash Brothers, singl Closer nebo ke konci roku 2006 vydaná hitovka Louder s perfektními vokály Jennifer Rene se staly pevnou součástí kufříků většiny známých trance djů. Dostal se také na ty nejvýznamnější kompilace, jako A State Of Trance 2006 od Armina Van Buurena nebo In Search Of Sunrise 5 od Tiësta.

Česká djka LayDee Jane se postupem času vypracovala až na světovou úroveň. Její energické sety měly obrovský úspěch po celé Evropě, Asii i Africe. Vedle DJingu si LayDee Jane našla čas i na vlastní produkci. Na kontě má momentálně šest singlů, včetně nejnovějšího „Breaking The Spell“ (oficiálně vyšel na kompilaci Club Hits 2008). Podle žebříčku ”The DJ List“ patří LayDee Jane v roce 2006 mezi 30 nejoblíbenějších trancových DJs na světě.

Marc Marberg z respektované a stále populárnější stáje Euphonic je vynikající německý dj, který často hraje po celé Evropě a navštívil i USA, Indonésii a Austrálii. Jeho dlouho očekávaný singl Guarana byl vydán letos v červnu. Track se setkal s velikým úspěchem a získal si uznání u takových jmen jako Paul van Dyk, Armin van Buuren nebo Markus Schulz.

Jako poslední uzavírá line-up Martin Gredner, rezidentní dj klubu Fabric. Dj s důrazem na maximální přesnost mixingu, ale také práci s lidmi, neboť toto je podle něj to nejdůležitější. Na druhé stage zahraji DejFF a Fresh Boys.

Vstupenky na Vesper night by De Puta Madre lze vpředprodeji zakoupit za 250 Kč, na místě budou k dostání lístky o 100 Kč dražší. Lákavou variantou jsou V.I.P. vstupy. Za 1000 Kč si lze 6. března v Mecce užít luxusního prostoru pro vyvolené mezi celebritami. Popřípadě dostanete volný vstup k libovolnému nákupu v obchodech De Puta Madre v Jindřišské a Jungmannově ulici, nebo na www.deputamadre.cz

Dodal: Radek Vácha, Music Elements
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DE PUTA MADRE NIGHT VESPER

Pátek 6. 3. 2009
Vstup: 250 kč
Vystupují:
Jose Amnesia (Vandit; It), Marc Marberg (Ger), Laydee Jane, Martin Gredner, Dejff, FreshBoys
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika