Představujeme vám First State

Představujeme vám First State

24. 02. 2009  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
First State je projekt, pod jehož názvem se skrývá dvojice Ralph Barendse a Sander van der Waal. Po vydání několika tracků se okamžitě stali středem pozornosti a začali je hrát přední djs jako je Ferry Corsten, Paul van Dyk, či Armin van Buuren. Jejich prvními úspěšnými hity byly „First State“, „Your Own“ a mega hit „Falling“.
Ralph Barendse vydal svou první desku v roce 1999 pod Alpha Breed. V roce 2001 vytvořil další track, kterého si všiml DJ Tiësto a podepsal s Ralphem smlouvu, a tak světlo světa spatřil úspěšným track Ralphie B – Massive. Po skvělé reakci na Massive, udělal Ralphie B několik remixů a v roce 2002 začal produkovat opět pod novým projektem. I tento projekt se stala okamžitě úspěšným Midway - Monkey Forest.

V roce 2005 se Sander (Sander van der Waala aka Devoid a Sander van Dien) a Ralph rozhodli společně pracovat. Jejich první spolupráce byla pojmenována First State - First State. Vzhledem k úspěšnosti tohoto nového projektu se Ralph a Sander rozhodli spojit své síly, a založili si spolu studio v holandském Dordrechtu.



V červnu roku 2006 podepsali s Black Hole Recordings smlouvu na jejich novou skladbu s názvem Evergreen a tím vznikla myšlenka vytvoření uměleckého alba. V dnešní době je už album dávno hotovo a úspěchem se prodává. Album Time Frame, obsahuje po více než roce práce rozmanité zvuky a skvělé vokální spolupráce. Koncept alba je podobný DJ setu a obsahuje hned dva hity. První je společný track First State se zpěvačkou Anitou Kelsey, který se jmenuje Falling a druhým je jejich společný track se zpěvákem Elliotem Johnsem, který se jmenuje Your Own. V současné době je velmi populární jejich remix tracku Armin van Buuren feat. Jaren - Unforgivable.

Takto vypadá First State Yearmix 2008

01 Eric Prydz - Pjanoo
02 Sia - The Girl You Lost To Cocaine (Sander Van Doorn Remix)
03 Andy Duguid feat. Leah - Wasted
04 Andrea Doria vs. LXR - Beauty Of Silence (Inpetto Remix)
05 Armin van Buuren feat. Jaren - Unforgivable (First State Smooth Remix)
06 Wippenberg - Chakalaka
07 Armin van Buuren & Dj Shah feat. Chris Jones - Going Wrong
08 Mike Foyle - Pandora (The Blizzard Remix)
09 First State feat Elliot Johns - Your Own Way (Pounding club mix)
10 Meck ft Dino - So Strong
11 Lange feat. Sarah Howells - Out Of The Sky (Kyau & Albert Remix)
12 Luminary - Amsterdam (Super8 & Tab Remix)
13 Super8 & Tab - Elektra (Bart Claessen vs Dave Schiemann remix)

First State se též skrývají za house projektem OneWorld. Před několika týdny Vám připravili hezký dárek. Tím dárkem je jejich track, který nabízí ke stažení zdarma na svém webu.

www.myspace.com/firststatemusic
www.firststatemusic.com

First State se představí na letošní Trance Energy a to na Future Stage v čase 01:50 - 03:00. Pokud byste se rozhodli na poslední chvíli a chtěli se tohoto fenomenálního eventu zúčastnit, tak neváhejte. Bližší info k zájezdu naleznete ZDE
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANCE ENERGY

Sobota 7. 3. 2009
Vstup: Předprodej 42.50 Euro
Vystupují:
Armin van Buuren, Paul van Dyk, John O'Callaghan, Marcel Woods, TyDi, Fausto, MC Mighty Mike, Re-Ward, Cliff Coenraad, Marcus Schössow, First State, Aly + Fila, Ali Wilson, Simon Patterson, MC Gunner, Judge Jules, Wippenberg, Rank1, Danjo, Joop, Jochen Miller, Artento Divini, Johan Gielen, Spider Willem, Bas & Ram, Scot Project, Yves Deruyter, Talla 2 XLC, MC Francois
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika