Magion vás v pátek uvítá  v "Ďáblově domě"

Magion vás v pátek uvítá v "Ďáblově domě"

25. 02. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Brněnská klubovka Magion se opět hlásí o slovo! Po charismatickém prosincovém vystoupení Francouze Skata připravil Magion na tento pátek lineup hned s několika německými headlinery. Hlavní slovo bude patřit Niklasi Worgtovi, kterého zná minimalová scéna hlavně pod pseudonymy Dapayk a Marek Bois.
Oběma těmto přezdívkám patřilo v minulém roce jedno autorské dlouhohrající album. Dapayk vydal album Devil’s House u vydavatelství Mo’s Ferry, Marek Bois pak Boissche Untiefen u sublabelu Rrygular. Na Flédě se Niklas představí v hodinovém live setu, ve kterém představí oba své projekty, kterým dominuje silně nabasovaný zvuk minimal techna spolu s odkazem na Niklasovu DnB a breakbeatovou producentskou minulost. A i podle jeho požadavků na nastavení klubové aparatury je opravdu na co se těšit!

Support tomuto vystoupení vytvoří jednak Dapaykův kolega a člen Dreikommanull – Joern Kleinschmager, který pod hlavičkou svého projektu Kleinschmager Audio umíchá set z převážně vlastního materiálu. Samozřejmě nebudou chybět ani oblíbení Dreikommanull DJs v plné sestavě v DJském setu poskládaném z materiálu hned ze třech laptopů! Zajímavé bude i koncertní vystoupení nově vzniklé rolandí kolaborace Insect Elektrika.Exe. Svými sety pak lineup doplní opavský Peter Wünsch a resident Click Joe.

Jak už jste si zvykli, nezůstane pouze u dobré hudby, ale opět chystáme i podívanou pro oči. Můžete se těšit na českou premiéru vizualizace podle návrhu VJe Koloucha.

Line-up:

21.00 Click Joe
23.00 Insect Elektrika.Exe live
00.00 Peter Wünsch
01.00 Kleinschmager Audio
02.30 Dapayk live
04.00 Dreikommanull

Dodal: Tomáš Ondráček, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MAGION

Pátek 27. 2. 2009
Vstup: 120/150 Kč
Vystupují:
Dapayk live (De), Kleinschmager Audio live (De), Dreikommanull (De), Insect Elektrika.Exe live, Peter Wünsch, Click Joe
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika