ExAnimo - Vzkříšení po 5 letech

ExAnimo - Vzkříšení po 5 letech

26. 02. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jak titulek napovídá, jde o obnovení taneční párty, jejíž první díl s titulem No. 1 se konal před 5 lety v prostorách KD Eho Hodonín. V pátek 3. dubna 2009 proběhne v exkluzivních prostorách největšího klubu na Jižní Moravě, druhý díl taneční párty ExAnimo, tentokrát s titulem Rebirth - Vzkříšení.
Na akci vystoupí mimo jiné v současnosti nejlepší český dj Michael Burian, který pravidelně vystupuje na českém vydání nejslavnějšího světového eventu - Sensation White. Zahraniční hvězdou je producent a přední dj německé taneční scény Ronski Speed, jehož hudební tvorbu z autorského labelu Euphonic s oblibou zařazují ve svých setech např. Above & Beyond, Kyau & Albert, Markus Schulz, ale také Tiësto, Armin van Buuren, Ferry Corsten a Paul van Dyk. Michal Poliak je jednou z nejvýraznějších postav současné taneční scény u nás. Velký respekt si získává nejen jako dj, ale zejména jako velmi nadějný a talentovaný producent, který má velký ohlas jak na domácí půdě, tak i v zahraničí. V roce 2007 vydává svou první samostatnou desku World Republic.

O remix oslovil známé duo Filterheadz a Eltona D. Velkou podporu jí vyjádřila i ikona světové taneční hudby Carl Cox, který ji zařadil do svého Essential mixu na rádiu BBC1. S potěšením můžeme oznámit, že se stává rezidentem taneční párty ExAnimo. Dalšími zahraničními vystupujícími, kteří potěší zejména slovenské publikum, jsou Milan Lieskovsky, jehož aktuální singl Elenya zahrál ve své radio show A State of Trance vítěz ankety britského časopisu DJmag “TOP 100 DJs 2008“, holandský dj a producent Armin van Buuren a jediná zástupkyně něžného pohlaví, stále úspěšnější slovenská djka Eruvie. Závěr jistě zajímavého a výjimečného večera, bude mít ve své režii takřka domácí dj Holy, jehož jsme mohli slyšet také na festivalu Creamfields Central Europe 2008.

O jedinečnou atmosféru se kromě vystupujících djs budou starat členové slovenské skupiny Argolla se svou ohňovou-pyro show a tanečně-akrobatickým vystoupením. Po celou noc je pro Vás připravena barmanská a cocktail show v provedení těch nejšikovnějších českých a moravských barmanů.

Prostředí klubu Paladium vám nabídne vedle dostatečného prostoru, velkého tanečního parketu a možnosti klidného posezení, také 5 mimoúrovňových barů, pivnici, a velkou venkovní terasu. Veškerý světelný a zvukový park klubu bude díky svým nedostačujícím technickým možnostem sloužit pouze jako dekorace.

Pořádající agentura ExAnimo Production si zakládá na technickém zabezpečení té nejvyšší úrovně. Proto jsme stejně jako u prvního dílu zvolili ozvučení firmy Tonstudio, která nabídne zvukovou aparaturu značky Adamson SpekTrix o celkovém výkonu 40.000 W. Na akci bude instalován veškerý světelný park společnosti Marcel Audio, což je odborná firma pravidelně technicky zajišťující párty Apokalypsa, Citadela, aj. pořádané v Bobycentru Brno. Pro ještě větší vizuální zážitek bude nad celým pódiem instalována obří projekční plocha a před pódiem několik plazmových panelů. Vizualizace a videoprojekce, společně s VJs a kamerovým přenosem obstará společnost Cube Vision.
Vstupné: 250 / 320 / 390 CZK. Veškeré další informace naleznete na www.exanimoparty.cz

Dodal: Kamil Najgebaur
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EXANIMO REBIRTH

Pátek 3. 4. 2009
Vstup: 250/320/390 Kč
Vystupují:
Michael Burian, Ronski Speed, Michal Poliak, Milan Lieskovsky,
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika