Představujeme druhou Full Moon Party

Představujeme druhou Full Moon Party

02. 03. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Druhá úplňková Full Moon Party proběhne v pátek 13. března ve vyzdobeném, dekorovaném a příjemně industriálním Prostoru Abaton v Praze. V tříhodinových setech se představí dvě slavná jména elektronické scény: techno producent Luke Slater a trance hvězda Richard Durand.
Po velkém úspěchu a velmi pozitivních ohlasech na první díl Full Moon Party je pro nás velkou výzvou připravit druhý díl zase o kus lepší a vychytanější. Chystají se opět zajímavé dekorace, vylepšení klubu a jeho četných zákoutí, především tu ale jde o velmi kvalitní elektronickou hudbu, o mejdan, který tě pobaví a naplní tvoje srdce. Cítil jsi to na prvním díle? O některých věcech se nemluví dopředu, je potřeba je prostě ukázat. První díl představil, co je naší inspirací a co s Full Moon Party chceme - přenést extatickou atmosféru berlínských undergroundových klubů do Prahy. Bez velkých mediálních keců ukázat, na čem nám záleží. Berlínský undergroudový styl clubbingu totiž inspiruje, a to v mnoha směrech. Skvělá muzika, co tě posadí na zadek, naplno prožitá noc v klubu, jenž tě ničím neomezuje, poctivý underground a návrat ke kořenům, kde elektronická hudba vznikla, totiž k nefalšované party a mejdanu. Vrátit hudbu zpět lidem. Tuto myšlenku na druhém díle ještě více rozvedeme a dotáhneme. Neslibujeme, uděláme to. Prosvětlený, nazdobený a přitom industriální Prostor Abaton v pátek 13.3. opět nabídne tři pódia, tentokrát stylizovaná do stylů techno a electro, trance a progressive či nu-rave a bassline. O muziku ze srdce a parádně prožitou noc tady totiž jde nejvíc.

Hlavní Techno.cz Stage nabídne lahůdku v podobě tříhodinového setu legendárního producenta, jedné z ikon elektronické hudby a stylu techno – Jeho Veličentvo Luke Slatera. Od svých počátků zkraje 90. let v projektech jako 7th Plain či Planetary Assault System se na vrchol zájmu doslova vystřelil v roce 1997 po vydání alba Freek Funk, které sklidilo celosvětové ovace a v mnoha anketách toho roku se stalo albem roku. Od té doby patří Luke Slater vedle Carla Coxe, Jeffa Millse, Chrise Liebinga, Davea Clarka, Adama Beyera či Bena Simse mezi nejvýraznější postavy techno scény. Svědčí o tom jeho remixy pro Depeche Mode, Madonny, Joey Beltrama, Kena Ishiho, Ferry Corstena a mnohé další, stejně jako množství hudebního materiálu, který za posledních 10 let stihl vydat. Po vydání alba Wireless (1999) se Luke jako první vrhnul na osmdesátá léta a new wave, což dalo podobu jeho albu Alright On Top (2002) a přineslo mu dokonce velké hitparádové hity. Po experimentování s novovlným disco soundem v období 2002 – 2004 se Luke vrátil k pravému a nefalšovanému pojetí techna a jeho dnešní sety jsou opravdový nářez a lahůdka pro všechny, kdo mají uši na správném místě a rádi se baví. Luke rád kombinuje klasický techno sound s mnoha novátorskými přístupy, nebojí se experimentovat a hledat nový zvuk, ale přitom zůstává bavičem a jeho našlápnuté sety patrří k celosvětově nejvyhledávanějším. V Čechách jsme se s Luke Slaterem poprvé setkali už dávno, v roce 1997 na Sunrising Techno Festivalu v Pardubicích a Rave Diagnosis v Praze, od té doby přijel už několikrát na Summer Of Love, Apokalypsu, či do Roxy a vždy nadchnul své fanoušky zcela originálním pojetím svých setů. Svou pověst skvělého producenta a precizního DJe potvrzuje každým svým dalším vystoupením u nás. Těšte se, posadí tě na p… a bude to nářez!

Hudební doprovod Luke Statera obstarají dva domácí DJové, prvním z nich je nový velký talent electro techno soundu u nás, DJ Joshek ze Svitav, druhým pak exotický DJ Marwin Shamma, rodák z Iráku a velmi originální techno DJ.

Poslouchej.net Trance Stage ukáže, jak zní ten nejzajímavější trance současnosti. Zapomeň na Tiesta, Paul van Dyka či Armina van Buurena, jsou tu hrdinové nové trance fronty. Richard Durand, který zde odehraje svůj exkluzivní tříhodinový set totiž dnes patří mezi nejsledovanější jména tranceové scény. Je poctivý, jeho sety nadchnou a ještě – naštěstí – nemá manýry velkých tranceových superstars. Je jako ty nebo já, miluje hudbu a žije tím, a dělá to pro lidi. Což o ostatních trance superstars říci nelze… Svým pojetím trance jako průniku mnoha stylů s techno nábojem rád boří tradici dnešní trance hudby, jakožto plitkého pozlátka pro naboby a diskofily. Jeho sety jsou vyhlášené trance emocemi s energií techna a hravostí electra. Ostatně kdo ho slyšel na Summer OF Love 2008 nebo na letošní Citadele, ví moc dobře, o čem je řeč.

Na Poslouchej.net Trance Stage zahraje také v současnosti nejlepší slovenský trance progressive DJ Pico, který stojí za luxusními trance party Beautiful Things v Bratislavě, jež hostí taková jména jako Tiesto, Paul van Dyk, Armin van Buuren, Blank & Jones nebo Judge Jules. V Čechách na ocenění svých kvalit teprve čeká, v čemž mu na Full Moon Party Festivalu velmi rádi pomůžeme. Svým setem ve zcela vyprodaném klubu Fabric si mě získal. Druhým jménem z domácí scény jsou Matamar DJs, partička kluků, kteří to myslí upřímně a vážně, v posledních třech letech jejich hvězda velmi výrazně stoupá a jejich sety jsou plné emocí, energie a nadšení, třebaže stylově je odvážné zařadit je do stylu trance…

Třetí pódium se ponese v duchu nejnovějších a trendotvorných výbojů. Už jsi slyšel o novém stylu zvaném ‘bassline’? Není třeba zahraničních superstar za statisíce. Přímočarost a osobní kontakt zahrají hlavní roli. Dvojice Wwera & Acustic Terorrist provedou celý večer tím nejžhavějším, co může současná taneční elektronická scéna nabídnout. Hudba bez zábran, mash up všeho, co doposud vzniklo zahraný jinak pro ty, kdo svým srdcem ctí novátorství a trendy budoucí. Nebude to jen originální, novátorská a originální hudba. Nu- Rave a Nu-Punk. Stačí?

Pro všechny je zajímavá nabídka vstupného za jedinečných 99 Kč. Ideální je koupit si lístek na příští párty přímo na Abatonu. Je to zcela bez poplatků za čistých 99 kč. V předprodeji lze koupit lístek za 99 kč, ale plus poplatky a jen do konce měsíce – a to už je teď pozdě. Běžné vstupné v předprodeji je pak 199 kč plus poplatky nebo 250 kč na místě do půlnoci, od půlnoci pak za 299 kč.

Pokud jsi nestihl koupit lístek za 99 kč, neházej flintu do žita. Na Shop.techno.cz a Rave.cz/shop pro tebe máme exkluzivní nabídku, dokonce ještě levnější. Můžeš si vybrat buď 5 lístků za 399 kč nebo 10 za 699 kč. Pozvi svou partičku a přijď se pobavit!

Line-up:

Techno.cz Stage
23.00 - 01.00 Joshek
01.00 - 04.00 Luke Slater
04.00 - 06.00 Marwin Shamma

Poslouchej.net Trance Stage
22.00 - 00.00 Dj Pico
00.00 - 03.00 Richard Durand
03.00 - 06.00 Matamar Djs

Bassline Zone
23.00 - 05.00 Wwera & Acoustic Terrorist


Dodal: Ales Bleha, Summer Of Love
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FULL MOON

Pátek 13. 3. 2009
Vstup: 99/199 Kč
Vystupují:
Luke Slater, Richard Durand, Pico, Orbith, Joshek, Matamar Djs, acoustic terrorist a wwera
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika