Dj Arcane hostem dubnového Satelite

Dj Arcane hostem dubnového Satelite

05. 03. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Po vydařeném vánočním dílu s Mario Ranierim se hlásí již šesté pokračování série oblíbených techno mejdanů Satellite. V pátek 10. dubna 2009 zažije královéhradecký Edenbar hned několik luxusních živých vystoupení předních zahraničních producentů, které podpoří svými brilantními djskými sety rezidenti i nově povolaní.
Naše pozvání přijal 4. nejlepší talent a 7. nejlepší producent Německa v soutěži Raveline za rok 2007 Dj Arcane ze světově známé agentury Abstract, kterého jste mohli loni slyšet na plzeňském Pigfestu. Arcaneho styl je něco mezi technem a hardtechnem. Jeho tracky vydávají na svých labelech páni jako DJ Rush, Sven Wittekind, Robert Natus, Kaoz a to na labelech jako jsou Knedeep, Abstract, Toolterror a jiné.

Jako další namasíruje Vaše ušní bubínky Francouz Gannez the Terrible, žijící momentálně v Praze. Ganez je v na poli elektronické hudby od začátků 90. let, od té doby vydal nespočet desek v různých kategoriích elektronické hudby a pracoval s velkými mágy techno světa jako např. Laurent Garnier, Marco Woods a mnoho dalších.

Třetím zahraničním djem bude talentovaný Sepromatiq ze sousedního Slovenska, který o sobě poslední dobou dává vědět velice vydařenou produkcí. Jeho tracky začínají být čím dál víc oblíbenější u posluchačů celého světa. Jeho asi nejznámější track u nás je Ja tak rád trsám trsám, který vyšel na labelu Maria Ranieriho, a rmx Mobyho Porcelain. Jeho traky hrají přední světoví hardtechno djs z celého světa jako například Rush, Wittekind, Natus, Pet Duo, Viper XXL a mnoho dalších.

Z Brna přijal naše pozvání mladíček Nois. V září 2006 se přihlásil do soutěže Stanton DJ Contest, kde se probojoval až do finále, ve kterém se umístil na solidním 4. místě a nechal za sebou mnoho zkušenějších borců. Zásadní zlom přichází v roce 2008, kdy dostává možnost, zahrát si na hlavním pódiu největší české techno party Apokalypsa 29, v brněnském Boby centru. Tomuto eventu předchází warm-up v klubu Perpetuum, kde sklízí pochvalu a uznání od samotné DJane Clodagh, které dělal předskokana. Tuto funkci plní i na dalším brněnském warm-upu – tentokrát Carimu Lekebuschovi. . Jeho aktuální techno sound je ovlivněn jmény jako The Advent, Ian Void, A. Paul, Mark Ankh, Ortin Cam nebo Chris Liebing.

Zvečera si budete moci poslechnout pražskou hartechno djku B.UNQ! tak, jak jí neznáte. Pro Satellite má připravený speciální groovy techno set. O taneční muziku se zajímá zhruba od 15 let, kdy začíná navštěvovat různé parties. Nejvíce ji oslovuje svižné a energické techno. . Pořizuje si vlastní aparaturu a začíná se plně věnovat muzice. Po čase získává nabídku na booking v xmix.cz a oh-la-la.dj.

K ránu Vám zahraje neobvyklé duo ze stáje schranz.cz Golpe vs Peca. Golpe znamená španělsky rána nebo úder a těmito slovy v podstatě popisuje co jeho hudba je.. Vždy dává všechny své pocity a nálady, co zrovna má, do svých setů. Přes své mládí již hrál na mnoha na velkých akcích po boku slavných djz jako: Chris Liebing, Valentino Kanzyani, Tube tech, Dj Rush, Sven Wittekind, Robert natus, Arkus P, Boris S, Frank Kvitta, Mario Ranieri a mnoho dalších. Stal se členem www.hardtechno.cz od roku 2005 a od té doby pravidelně hraje v mnoha klubech po celé České republice, Slovensku, Německu a nebo Rakousklu. Byl také pozván na prestižní akci v České Republice, na slavnou Apokalypsu, kde se zúčastnil jako jeden z nejmladších djz vůbec na párty Apokalypsa. Od roku 2008 se stal z jedním nejvyhledávanějším djem v České republice a hrál na skoro všech velkých Techno parties v ČR. Teď se pracuje na jeho produkci a snaží vytvořit svůj osobitý sound. Sekundovat mu bude Východočech dj Peca, který byl nedávno přibrán pod booking schranz.cz. Hraje na většině větších východočeských akcích. Veříme, že toto duo dokáže v Edenu pěkně zatopit pod kotlem.

Jako další vystoupí residenti Satellitu královehradečtí The Twins aka Kokino vs Darth Fader. The Twins je dvoučlenný projekt Dju Kokina a Darth Fadera. Staví na odlišném hudebním vkusu obou djs a snaži se tak podat posluchačům techno v podobách, jak ho maji radi oba dva - vznikají tak rozlicné sety plné různých odrůd techna.

DJ Cetche Vám ukáže svůj pohled na minimal v živém vystoupení. Už jako malý troubil na pozoun. S příchodem elektrifikace ve východních Čechách, zejména v Pardubicích, začal čím dál více čichat k syntetickým zvukům , které vyústili v celoživotní lásku k vlastnímu hudebnímu produktu. Jako živý akt preferuje jednoduchost techna ve všech jeho možných mutacích a jako producent se neváže na styl. Momentálně se svou produkcí zaměřuje na dnb, trance a minimal.

Celou party otevře dj Doug. Djjingu se věnuje již mnoho let. Začínal jako techno a house dj, ale v posledních letech se jeho nejoblíbenějším stylem stal breakbeat. Můžete se těšit na pořádnou dávku lámaných beatů v jeho zahřívacím breakbeat setu.

Těšit se můžete na skvělý sound, světelnou show s několika lasery a videoprojekci. Připravili jsme pro Vás několik soutěží o vstupenky, značkové hodinky Storm, originální cdčka s podpisem dj Arcaneho a mnoho dalších cen.

Předprodej vstupenek již běží po celé ČR v síti Ticketportal a od 9.3.2009 v Escape boardshopech v Hradci Králové a Pardubicích a v místě konání Eden baru. Vstupenky budou v předprodeji za 150,-Kč (Tickeportal + poplatky), na místě 220,-Kč. Kapacita klubu je 500 lidí, proto bude na místě omezený počet vstupenek.

Dodal: Roman Chalupa
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SATELLITE

Pátek 10. 4. 2009
Vstup: 150/220 Kč
Vystupují:
Dj Arcane, Gannez the Terrible, Sepromatiq, Nois, B.UNQ!, Golpe vs Peca, The Twins aka Kokino vs Darth Fader, Cetche, Doug
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Technaro
09. 03. 2009 | 17:00:46
+0 | -0

sat 6

jo to bude kalbaaaa
Míša
06. 03. 2009 | 17:30:01
+0 | -0
to bude zas pařba:)
SOUTĚŽTE
Satellite 6 - 10.4. Eden, HK
1. cena - 1 x 2 vstupy + jeden slevovy voucher na 50% slevu na veskery sortiment STORM, 2. cena 1 x 2 vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika