Insania, Gnu a Lyssa na Flédě

Insania, Gnu a Lyssa na Flédě

05. 03. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ohněm zakalená srdce všech příznivců hard & heavy mohou zaplesat. Na Flédu míří legendární česká kapela Insania, která brázdí povrch zemský už od roku 1987.
To už je dost dlouhá doba na to, abyste si jako skupina vybudovali solidní pověst s pevnými kořeny. Insania v tomto ohledu rozhodně nelenila a mnohým by mohla jít vzorem. Nespočet odehraných koncertů, vydaných alb a najetých kilometrů i mil (nelze se nezmínit o jejich úspěšném americkém turné v roce 2000) samozřejmě nezůstávají nepovšimnuty. Rockový fanoušci si našli svoje oblíbence a hudební kritici získali pořádně mlsné sousto. Pro příklad nemusíme chodit daleko, jejich deska z minulého roku Rock'n'Freud byla nominována na hudební ceny TV Óčko, obdržela cenu hudebních kritiků Anděl a navíc získala ocenění Album roku v anketě BŘITVA, ve které hlasovalo 69 rockových novinářů z 29 médií!

To ovšem nebude ani zdaleka poslední slovo rockového elementu na Flédě. Pozvání totiž přijaly i kapely Gnu a Lyssa. Na to, že tato neortodoxní trojkombinace skupin přinese nevšední kytarový zážitek, na který se bude ještě dlouho vzpomínat, můžete klidně vsadit i svoje poslední kytarové struny. Bude to navíc jediný brněnský koncert kapel Insanie a Gnu v první polovině roku 2009, takže zvažte dobře, jestli si to chcete nechat ujít! Vstup: předprodej 130,- / na místě 150,- Kč.

Dodal: Tomáš Ondráček, Level B production
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika