United Flavour vyjíždí na klubové turné

United Flavour vyjíždí na klubové turné

11. 03. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Skupina United Flavour se vrací po více jak roční pauze do českých a slovenských klubů, aby stejně jako při předchozím Unity tour 2007 zaplnila kluby svou energickou show.
Jejich moderní mix reggae, latina a hip hopu servírovaný charismatickou frontmankou Carmen a šesti zkušenými muzikanty dokáže naživo vytvořit žhavou atmosféru, o které by mohl vyprávět již několikrát vyprodaný pražský Lucerna Music Bar…

Jarní klubové turné začíná 28. března v Ostravě a dohromady obsahuje jedenáct zastávek po českých a slovenských klubech. Kapela představí některé nové skladby, které připravuje na své druhé album a čtyři koncerty navíc okoření další skupiny - v Plzni to budou Prague Ska Conspiracy, v Havlíčkově Brodě Švihadlo a v Praze a Bratislavě slovenští A.M.O. Speciální lahůdku si United Flavour přichystali pro pražský koncert, kde vystoupí kromě A.M.O. i exkluzivní hosté z Velké Británie a Španělska. Konkrétně jeden z nejlepších britských reggae zpěváků YT a host z Barcelony, zpěvák Roe Delgado.

United Flavour mají za sebou úspěšný rok 2008. Na jaře slavili úspěchy v mezinárodní hudební soutěži International Live Award ve Vídni, kde obsadili v tvrdé konkurenci více jak tisíce kapel druhé místo. Vybrané skladby z debutové desky Unity vyšly na mezinárodních kompilacích a celé album bylo zařazeno do distribuce světových serverů obchodujících s hudbou. V rámci loňské festivalové sezóny navštívila skupina více jak dvacet akcí a vystoupila na zásadních reggae festivalech v sousedních zemích po boku světových hvězd jako jsou Max Romeo, Luciano, Sean Kuti, Alborosie a další. Během jara a léta navíc United Flavour rozjeli svůj vedlejší projekt doprovodné kapely s názvem "Flavour Band". V roce 2008 doprovázel Flavour Band např. jamajský dancehallový kvartet Ward 21, duo Big Famili z Martiniku anebo slovenskou zpěvačku Tinu.

United Flavour club tour 2009:

28.3. Ostrava, Fabric
2.4. Plzeň, KD Šeříková + Prague Ska Conspiracy
10.4. Jablonec, Na Rampě
11.4. Havlíčkův Brod, Čechovka + Švihadlo
18.4. Nitra, Nová pekáreň
22.4. Olomouc, U-klub
23.4. Brno, Metro Music Bar
24.4. Pardubice, Žlutý pes
29.4. Praha, Lucerna Music Bar + YT & A.M.O.
14.5. Bratislava, Randál + A.M.O.
15.5. Zlín, Golem

www.unitedflavour.com

Dodal: Jana Tomaskova a Lukas Kolibal
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika