Placebo zveřejnili podrobnosti k nové desce

Placebo zveřejnili podrobnosti k nové desce

17. 03. 2009  |  Autor: YannD  |  Komentáře (0)
V pátek 13. března tomu byly přesně tři roky, co světlo světa spatřilo páté řadové album kapely Placebo. To že chystají Placebo nástupce Meds je zprávou dnes již nad slunce jasnou. Co však známo nebylo byl termín vydání a název tohoto nového počinu.
Turné k desce Meds trvalo dva roky a během nich měli tuzemští fanoušci hned dvě příležitosti své miláčky spatřit. Nejprve se to povedlo 24. června 2006 v rámci festivalu United Islands of Prague, o rok později 5. června v hale Vodová v Brně. Po samotném turné si Placebo ještě střihli turné v rámci Project Revolution po boku Linkin Park a pak již následovala dlouhá pauza, na jejímž začátku se Placebo definitivně rozloučili s dlouholetým členem Stevem Hewitem.

Během pauzy se za bicí usadil nový člen kapely Steve Forrest, který do té doby působil v kapele Evaline, jež Placebu několikrát předskakovala a kapela ohlásila 6.srpna 2008 návrat. A spolu s ním se dostáváme k současnosti. Již před pár týdny začaly postupně na stránkách kapely přibývat tour dates, mezi kterým k velké radosti domácích fanoušků nechybí ani Česká republika. Placebo zahrají na festivalu Rock for People. A teď už snad ten název… Deska ponese název Battle For the Sun a jako termín vydání byl zvolen 8. červen. Další důležitou informací je rovněž jméno producenta, který svým dílem může desku povýšit o nějaký ten stupínek výše. A bude či spíše je jím David Bottrill, který v minulosti spolupracoval např. s Muse, Silverchair či s kapelou Tool.

Placebo – Battle for the Sun (new single 2009)
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika