Známe line-up české Sensation!

Známe line-up české Sensation!

20. 03. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jako první médium v České republice zveřejňujeme line-up v pořadí třetí České Sensation. Popprvé v historií se "naší" Sensation nezúčastní jediný český DJ. Podívejte se na line-up. Budeme rádi za váš názor na letošní line-up v diskuzním fóru.
Housequake
Housequake vévodí klubům, festivalům a plážím nepřetržitě od roku 2005. DJové Roog, Erick E a MC Gee pokaždé předvedou skvělý výkon a na centrální podium vždy přinesou velkou porci energie. Rogier van Bueren (Roog) a Erick Eerdhuijzen (Erick E) nejsou na scéně žádnými nováčky. Výběr desek a energie, kterou vysílají zpoza DJského pultu jsou hlavní příčinou jejich neustále vzrůstající popularity. I z producentské stránky ví tato dvojice, jak zatřást s tanečním parketem. Rook úspěšně vede vlastní vydavatelství Hardsoul Pressings, kde vydává Ron Carrol, jeho bratr Greg van Bueren, a samozřejmě I on sám. Erick E se dostal do několika hitparád s tracky jako Boogie Down as The Beat Is Rockin. Pod názvem Housequake pak vydávají úspěšné kompilace. Bezpochyby velcí hráči v byznysu a těžké váhy ve hře!

Sebastian Ingrosso
Sebastian Ingrosso se poprvé představil domácím fanouškům na první Sensation v roce 2007, a právem sklidil velký obdiv a uznání. Po dvou letech se tak vrací tento člen legendární Swedish House Mafia, aby na své konto mnoha vystoupení od Miami po Ibizu, připsal opět kouzelnou Prahu. 

Sander van Doorn
Za pouhých 5 let dokázal Sander van Doorn vydat více desek a světových hitů, či vyprodat akcí vice než většina DJs za celý život, a jeho kariéra stale strmě stoupá. Za jeden rok se dostal z 200. pozice ankety DJ Magu na 15. místo, ale tento mladý holanďan nepolevuje, a neustále se dere kupředu. Má za sebou debutové album Supernaturalist, pravidelně vysílá vlastní radio show a on-line televizní show, kde občas živě přenáší svá největší vystoupení. Na Winter Music Conference získal ocenění Best Breakthrough Artist, plánuje rezidenturu na Judgement Sundays na Ibize, a k jeho největším vystoupením bude po dvou letech opět patřit pražská Sensation 2009. 

Eric Prydz
Eric Prydz je jeden z nejžhavějších producentů současnoti. Proslavil se megahity jako Call On Me či Proper Education, které jej vynesly na absolutní vrchol tanečního průmyslu. Vlastní labely Mouseville, Pryda a Pryda Friends, kde produkuje více undergroundové hity. Skladby Pjanoo, která spatřila světlo světa na podzim loňského roku, stale dominuje světovým hitparádám a je považována za největší taneční hit roku 2008. V rámci světového turné zavítá i do Prahy, kde zcela jistě uchvátí svým magickým vystoupením tisíce z vás. 

Tocadisco
Tocadisco vstoupil do hudebního světa prvním hitem „Nobody Likes The Records That I Play“. Následovalo celosvětové turné, a skvělé remixy pro různé umělce jako Mylo, Axwell & Ingrosso, The Egg, Deep Dish, Moby, ATB, New Order, Pet Shop Boys a mnoho dalších. Vydává další hitovky „You're No Good For Me“, „Music Loud/Crazy Cursor“, remix „Walking Away“ a megahit Morumbi. Úzce spolupracuje s Davidem Guettou na hitech jako Love Dont Let Me Go nebo Tomorrow Can Wait. Jeho poslední hity Morumbi a Street Girls jistě neunikly ničí pozornosti. Kromě neuvěřitelně plodné producentské dráhy stíhá Tocadisco vystupovat na nejvýznamnějších tanečních událostech po celém světě, a pražské vystoupení na Sensation bude jedním z vrcholů letošního roku.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SENSATION

Sobota 6. 6. 2009
Vstup: Předprodej 1090 až 1650 Kč
Vystupují:
Housequake, Sebastian Ingrosso, Sander van Doorn, Eric Prydz, Tocadisco
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika