Report z party Ear-Gasmic

Report z party Ear-Gasmic

31. 03. 2009  |  Autor: DjDkDave  |  Komentáře (1)
V sobotu 28. 3. proběhla v Bratislavském klubu Dopler první párty pod názvem Ear-Gasmic. Na akci vystoupili hned 4 zahraniční djs doplněni o retro trance show mix. Jak se celá akce povedla, se dozvíte v mém reportu.
Párty Ear-Gasmic pro mě znamenala velkou neznámou, protože se jednalo o její první vydání. Zaujala mě především velmi kvalitním obsazením a zajímavou myšlenkou pojetí celé párty, domluvil jsem se s kamarády a vyrazil směr Bratislava. Do klubu jsme dorazili něco málo před 22. hodinou, tou dobou již hrál francouzský dj a producent Mr. Sam, jeho set se nesl od lehce progresivnějšího soundu, až k upliftu. Celkově se mi set Mr. Sama velice líbil a zároveň pro mě byl asi největším překvapením večera. Zahrál např. Armin van Buuren - In and Out of Love (Richard Durand remix), Motorcycle - As The Rush Comes, Mr Sam vs Tiesto - Lyteo Comes Again (Myon Collision mix), Mr. Sam feat. Claud9 – Cygnes, Gareth Emery vs. Delerium - This Is Silence (Black Army Mashup), remix Hey Boy Hey Girl od Chemical Brother a další skvělé songy. Co se mi až tak nelíbilo, byla prozatímní návštěva. Kolem 23. hodiny bylo v klubu odhadem tak 250 lidí, což bylo opravdu dost málo vzhledem k celkové kapacitě klubu. Ale stále jsem si říkal, že lidi ještě dorazí.

Během Samova setu jsem si prohlédl i mimohudební aktivity v klubu. Celkem zajímavý byl nápad s fotoalbem. No řekněte, není prima nechat se na párty vyfotit s pěknými holkami (velice spoře oděnými) a za pár minut si dojít pro plnohodnotnou fotku? Dále bylo možné nechat si vytisknout vlastní jméno (nick) na samolepku. No a ty fantastické čertice od Bruno Bananni (především ta dlouhovlasá blonďatá mě určitě nenechá pár dní v klidu usnout), teď si vlastně uvědomuji, že tolik koček jsem na jedné párty snad ještě neviděl.

Krátce po půl dvanácté následovalo asi tříminutové intro, které uvedlo na scénu anglického dje a producenta Lange, ten měl být dle plakátů hlavním headlinerem párty Ear-Gasmic, jeho set byl ovšem z mého pohledu nejslabší, ale i tak rozhodně dokázal zaujmout, na desítkové stupnici ode mě získal sedmičku (především díky jeho druhé polovině), což dokazuje, že tato párty byla po hudební stránce naprosto nadstandardní. Lange zahrál např. Bardo State - The Jezebel Spirit (Bart Claessen Intro Mix), Nadia Ali - Love Story (Andy Moor Dub Mix), Richard Durand - Into something (Fall Down Remix) a jeho legendární song Follow Me, při kterém byla asi nejlepší atmosféra během celého jeho setu.V průběhu Langeho setu se lehce zvedla i návštěva na cca 350 lidí, což bohužel bylo zřejmě i konečné číslo, nicméně atmosféra v klubu byla i tak naprosto parádní, mnohdy tak skvělou atmosféru nevytvoří ani plně vyprodaný klub.

Po skončení Langeho setu následovalo další intro a velice zajímavý experiment v podobě půlhodinového retro trance show mixu, který dopředu namíchal slovenský dj Pizz@dox. Od začátku do konce tohoto mixu jsem se skěle bavil a v nostalgii jsem si i zavzpomínal na zlatou éru trancíku, zazněly zde např. tyto klasiky: System F - Out of the Blue, William Orbit - Barber's Adagio for Strings (Ferry Corsten Remix), Nu NRG – Dreamland, The Thrillseekers - Synaesthesia (Ferry Corsten Remix), Svenson & Gielen - Twisted (Energy mix), Rank 1 - Such Is Life a sousta dalších. Hodnotím to jako velice stylové zpestření celého večera.
Po „megamixu“ následovalo další intro, které uvedlo pro mě osobně nejočekávanějšího dje večera The Thrillseekers (UK). Jeho set splnil do puntíku mé očekávání, nesl se na vlně energického uplitu, což je moje krevní skupina, komunikace dje s publikem byla určitě nejlepší během celého večera a bylo jasně vidět, že si to opravdu užívají obě zúčastněné strany. Zazněly tyto skladby: The Thrillseekers - City of Angels, Marcos - Cosmic String 2009 (Activa Instrumental Remix), Rapid Eye - Circa Forever (Galen Behr & Orjan Nilsen Rework), Marco V - Journey into sound, Luminary – Amsterdam a na závěr chuťovka v podobě songu Mirco de Govia - Asarja (Ronski Speed Remix).

Po výborném setu The Thrillseekers nastoupil za mixák švédský dj a producent Sebastian Brandt, kterého jsem na živo slyšel poprvé a jak se říká, to nejlepší na konec! Sebastian předvedl nejlepší set večera, docela mi ho bylo líto, protože kolem páté hrál už jen pro cca 50 lidí, ale to nemění nic na tom, že zahrál opravdu fantastické songy, namátkou třeba Cold Blue - 11 days (Sebastian Brandt Remix), Above & Beyond Presents Oceanlab - On a good day, Sebastian Brandt – serenádě, Sebastian Brandt Presents Guised - Never Alone, Ton TB - Dream Machine (First State Remix), Armin van Buuren Ft. Audrey Gallagher- Hold on to me (John O'Callaghan Remix), no prostě bomba. Škoda jen, že jsem ten set nedoposlouchal a v půl šesté jsme vyjeli zpět domů.

Závěrem mého reportu musím smeknout před organizátory této párty, všechno bylo připraveno na 100%, nikde jsem nenašel ani jednu chybičku - od go-go tanečnic, přes Laser show až po výkony djs to byla párty jako řemen, pokud i druhý díl této párty bude takto výborně obsazen, určitě nebudu chybět.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EAR-GASMIC EDITION VOL. 1

Sobota 28. 3. 2009
Vstup: 18,- Euro, VIP: 28,- Euro
Vystupují:
Lange,The Thrillseekers, Mr Sam, Sebastian Brandt, Pizz@dox
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

02. 04. 2009 | 02:16:44
+0 | -0

Grupo Caliente certice

Skvely report! bol som na party a tiez som nenasiel jedinu sebemensiu chybicku okrem slabsej ucasti partypeople.

Mimochodom, certice Bruno Banani boli tanecnice zo skupiny GRUPO CALIENTE, ktore ste mohli vidiet ako Go-Go na Paul van Dyk-ovi v bratislavskej Inchebe 13. marca! Hehe, tiez som si miestami uvedomil, ze nezmurkam, ked som ich videl pokope..a to nehovorim o pohlade na parket po 3 hodine, ked sa uz zrejme po pracovnych povinnostiach bavili a tancovali ;) pohlad pre bohov! :)
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika