Květnový Decadance odkryl svůj program

Květnový Decadance odkryl svůj program

31. 03. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (8)
Decadance pokračuje po velmi příznivých ohlasech v dalším budování své pozice na domácí taneční mapě. Novým útočištěm se k veliké radosti pořadatelů stává nový pražský superklub SaSaZu v areálu pražské holešovické tržnice, který byl před pouhými několika dny otevřen.
Premiéra Decadance v tomto „výstavním“ prostoru bude mít jako doposud vždy nosné téma a příběh, tentokrát se Vás zmocní a celou nocí provede Fantom opery. Produkce celého večera je pojata tak, aby vstupy smotného Fantoma, jeho hostů, stejně jako hostů našich DJs působily na každého návštěvníka tak, aby cítil, že je součástí tohoto příběhu a ani na chvíli nezažil pocit nudy. Tématu této edice bude samozřejmě odpovídat i výzdoba stage a klubu za použití nejrůznějších divadelních kulis.

Tak jako v minulých edicích, klademe největší důraz na sestavení line upu. I tentokrát jsme vybírali tak, aby hudba byla zábavná až euforická po celou noc. Zažehnutí Decadance si pro tento večer vezme na starosti Sanny. Poté Fantom přivítá velmi talentovaného a agilního Dje a producenta Milana Lieskovskeho – v současnosti velká hvězda tanečního nebe na Slovensku. Milana při jeho vystoupení doprovodí ve dvou vstupech živé vokály. Dojde určitě i jeho na světoznámý hit Elenia, který do svých setů zařazují největší hvězdy taneční scény ( Tiesto, Armin ), a který byl dokonce odehrán na nedávném vyhlašování amerických Oscarů.

Fantomův smysl pro gradaci večera dokazuje i další vystupující. Stálice české taneční hudby, domácí jednička a jednoznačná záruka kvality Michael Burian se svým dvouhodinovým setem, jehož součástí budou dvě unikátní performance k danému tématu této edice, které Michael připravuje speciálně pro návštěvníky Decadance a můžeme slíbit, že se mají určitě na co těšit. A vzhledem k tomu, že tématem této edice je Fantom opery, zazní během Michaelovo setu i ústřední melodie z tohoto muzikálu v aranži Michaela Buriana a nepochybně s účastí Fantoma a jeho hostů.

SaSazu klub je v současnosti jedním z nejmodernějších klubů v Evropě a kdo jiný by měl umět pracovat s clubbery a emocemi lépe než DJ odrozený sluncem a hlavně clubbingem Ibizy, Mallorcy a Španělska ? Fantomův smysl pro skvělou show přijede na Decadance a poprvé do ČR ukojit, a nezměrnou energií Baleárského soundu Vás do běla rozpálit, jeden z nejlepších španělských houseových djs a producentů DJ Sammy. Sammy je autorem mnoha tanečních tracků, vydal několik alb a remixoval např. megahit Erique Iglesiase – Tired of beeing sorry. Svým nakažlivým stylem rozveseluje clubbery po celém světě a jsme velmi rádi, že právě Decadance nabídne tento zážitek i vám. Právě při setu DJ Sammyho všichni poznají na vlastní kůži, jak vždy na Baleárských ostrovech přivádí k tanečnímu šílenství tisíce lidí. Aby toho nebylo málo, tak sebou do Prahy přiveze zpěvačku Nyah, která dokonalý zážitek ze Sammyho setu zajisté ještě umocní.

S blížícími se ranními hodinami převezme taktovku od DJ Sammyho hvězda tanečního nebe z Německé stáje High Contrast- Wippenberg, který svým energickým a více trancem zabarvenějším setem nedopustí, aby snad někdo podlehl únavě a napadlo ho opouštět parket. Vždyť mottem Decadance je: radost až do rána !!! Wippenberg je autorem celosvětového hitu Chakalaka, který od loňska notoricky znají snad všichni partypeople a pokud ne tento, tak jeho starší tvorbu ( např. Promiseland ), kterou hrají snad všichni současní TOP DJs ( Armin, PVD, Markus Schulz ). Přislíbena je i pro Decadance team doslova srdeční záležitost Wippův remix Gabriel and Dresden "Tracking treasure down“, který nažene huší kůži nejen Fantomovi, ale i vám. Wippenberg sklidil se svým setem na nedávné Trance Energy doslova nadšené ohlasy a že to nebylo výjimečné představení mohou potvrdit i naši clubbeři, kteří jej měli možnost slyšet v Mecce nebo Fabricu.

Naším cílem je, aby nejen tento lákavý line up byl pro návštěvníky tím, proč 22. května 2009 přijdou na Decadance do SaSaZu. Třeba hned u vchodu potkáte Fantoma opery, který vás bude překvapovat celou noc a nejen on.... Cílem Decadance je to, aby každý, kdo dorazí, zůstával po celou dobu v úžasu, co už všechno zažil a hlavně v příjemném očekávání toho, co ještě přijde. Decadance není jen párty, ale show, kterou stojí za to zažít na vlastní kůži.

Dodal: Zdeněk Masopust, Dedadance
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DECADANCE

Pátek 22. 5. 2009
Vstup: 450/590 Kč, VIP 790/990
Vystupují:
DJ Sammy, Michael Burian, Wippenberg, Milan Lieskovski + live Vocals,
Další informace
8 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
joshua bhang
02. 04. 2009 | 14:19:13
+0 | -0
... od kdy je burian jednicka ... DJ je to fajn, mam ho rad, ale proc porad pouziva oznaceni jednicky, kdyz je dvojka ...
m.key
02. 04. 2009 | 08:30:26
+0 | -0
Myslim, ze je to pravda. Bohuzel panove z Decadance chteji udelat megaskvelou show, ale pokud budou zvat takovehle vykopny, tak se jim to, az na diskantni gay populaci, moc darit nebude :-) Verim, ze bude plno, ale ja radeji vynecham :-) Navic jsem si myslel, ze Decadance je spis o house a discu, tohle je nefalsovana trance party, ovsem s tragickymi DJs... .-)

styk pohlavson
01. 04. 2009 | 22:56:50
+0 | -0
Nebo je to fakt pravda? Nějak se mi to nezdá..
styk pohlavson
01. 04. 2009 | 22:53:42
+0 | -0
Apríl!!! :-D
jouda
01. 04. 2009 | 22:02:47
+0 | -0

m.key

Solidni ulovek kamo, co rikas tomuhle http://www.youtube.com/watch?v=RQxUQbF0fL4 ? ;-)
m.key
01. 04. 2009 | 21:37:25
+0 | -0
myslite, ze zahraje i

http://www.youtube.com/watch?v=1oP5yPWsa8g



jako tohle je fakt megamoc :-)
jouda
01. 04. 2009 | 21:32:13
+0 | -0

Strasny

Tragickej lineup
m.key
01. 04. 2009 | 20:25:53
+0 | -0
nuda tranz disko
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika