Tip na trance alba a kompilace pro duben

Tip na trance alba a kompilace pro duben

03. 04. 2009  |  Autor: Ctira.d  |  Komentáře (0)
Duben je tady a to znamená, že nastal čas se podívat na nová cd z oblasti trance hudby. Na tento měsíc jsem si pro vás připravil čtyři kousky, které si nakonec oblíbíte, je jen na vás. Za sebe doufám, že vám můj přehled s tím výběrem pomůže.

Trancemaster 6005
(vychází 6.4.)

Na této nemixované kompilaci vás čekají největší trance hity současnosti. Ruce si zde podávají jména jako First State, Ferry Corsten, Ernesto vs Bastien nebo třeba Super & Tab. Tohle dvou cd by měl mít doma každý správný fanoušek poctivé trance hudby.



Johan Gielen - Private Party 1
(vychází 12.4)

Holandský dj a producent Johan Gielen vydává mixovanou kompilaci. Cd sestavil ze skladeb vydaných na Black Hole Recordings, Magik Muzik, In Trance We Trust a Songbird. Říkáte si co mají tyhle vydavatelství společného? Všechny patří pod jeden kolos a to už zmíněný holandský Black Hole. A kteří producenti se na cd vyskytují? Jsou to Emilio Fernandez, Jonas Steur, Richard Durand, Cosmi Gate a mnoho dalších známých jmen.


Digital Society - Digital Society International Volume One
(vychází 20.4)

První díl této mixované kompilace připravily britská trance legenda Matt Hardwick a budoucí hvězda, rezident akcí pořádaných labelem Digital Society Kane Nelson. Cd 1 s názvem Headliner připravil Matt Hardwick. Poskládal na něj celkem 13 skladeb od producentů jako AF Project, DT8, Tom Colontonio a můžete se také těšit na Mattovu vlastní produkci.

Cd 2 s názvem Resident namíchal tedy Kane Nelson. Ten si na vás nachystal porci 14 skladeb. Uslyšíte jména jako Sean Tyas, Temple One, Bryan Karney, Activa a samozřejmě se připravte i na Kanovu produkci.


Cosmic Gate - Sign Of The Times
(vyšlo 23.3.)

4. umělecké album této německé dvojice je na světě. Album se nese na Cosmic Gate v nezvykle jemnějším a temnějším duchu se spoustou vokálů. Na tomto albu najdete 12 nových skladeb a jednu skladbu, kterou jistě všichni dobře znáte a to megahit Body Of Conflict. Uslyšíte také spoustu doprovodných zpěváků jako Tiff Lacey, Arunu nebo třeba Tommy Clinta a další. Sign Of The Times obsahuje také hit těchto chvil a to skladbu Not Enough Time, kterou Nic a Bossi nahráli se zpěvačkou Emmou Hewitt.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika