Frisbee Live vyráží do klubů

Frisbee Live vyráží do klubů

05. 04. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Televizní pořad Frisbee nabízí každý týden divákům TV Óčko zajímavosti a novinky z oblasti taneční elektronické hudby. Z televizního studia nyní vyráží Frisbee přímo za svými diváky do nejlepších klubů v ČR.
V rámci turné Frisbee Live se tak budete moci setkat s moderátory Bélou En a Míšou Salačovou naživo v rolích djs. Postupně se v klubech pod hlavičkou Frisbee Live objeví i ti nejzajímavější hosté televizního pořadu. Těšit se můžete na sestřih nejlepších pořadů promítaný na videoprojekci. Na vybraných akcích potkáte televizní štáb, který zde natáčí rozhovory s návštěvníky klubů. Výslednou reportáž budete moci shlédnout v pořadu Frisbee na TV Óčko a na Youtube kanálu www.youtube.com/frisbeetv.

V sobotu 11. dubna odstartuje v přeloučském klubu Maddox turné Frisbee Live. Moderátoři televizního pořadu Frisbee, Béla En a Míša Salačová, se zde představí v rolích djs a naservírují návštěvníkům akce pořádnou porci současné elektronické hudby. „Taneční scéna je především o atmosféře na akcích, ať už v klubech, na festivalech nebo halovkách. Jejich návštěvníkům a současně našim divákům chceme být co možná nejblíže, nejen prostřednictvím televizní obrazovky, ale setkat se s nimi přímo na party. Nabídneme jim aktuální muziku a zároveň se pokusíme zjistit, co si o scéně myslí oni sami,“ říká hlavní tvář akcí Frisbee Live Béla En, který je současně moderátorem, scénáristou i dramaturgem Frisbee. „Na nejlepších akcích natočíme reportáž a anketu s návštěvníky, kterou pak odvysíláme v TV a na Frisbee Youtube kanálu,“ dodává Béla En.

Akce Frisbee Live v klubech nabídne sestřih těch nejzajímavějších momentů z pořadu. Na videoprojekci se tak objeví rozhovory se světovými osobnostmi taneční scény jako je Paul Van Dyk, Eric Prydz, Deadmau5, Dave Clark, krátké djské sety Michaela Buriana, Luccy, Dj Nea a dalších.

Nejbližší zastávky Frisbee Live:
11. 4. Frisbee Live - Maddox Přelouč – Béla En, Míša Salačová, Honza Mayer
18. 4. Frisbee Live & Pulzar warm up – Luxor Česká Lípa - Béla En, Bon Finix...
25. 4. Frisbee Live – Továrna Jilemnice – Béla En, Míša Salačová, Ondřej Seidl
9. 5. Frisbee Live - Roxy – Béla En, Míša Salačová, Kalium DVJ Team

Dodal: Aleš Povr, Trancegate live
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Ales
07. 04. 2009 | 00:03:15
+0 | -0

2 Martin

Neboj pracujeme na dalsich.
Martin
06. 04. 2009 | 16:25:13
+0 | -0

GOOOOOOD IDEA!!!!

Jen škoda, že tak málo míst - co něco na Jihu nebylo?
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika