Techno & Minimal kalendář 04/2009

Techno & Minimal kalendář 04/2009

09. 04. 2009  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
Jaro se pomalu probouzí a s ním vyrůstá v českých luzích a hájích čím dál více zajímavějších techno a hlavně minimalových akcí, což je velmi potěšující skutečnost.
10.4. - Magion
Tahle brněnská party slaví už úctyhodných pět let na scéně a k tomu si vybrala i lahůdkové zastoupení společně s majitelem vydavatelství Tigersushi Joakimem v popředí.

10.4. - Acapulco
Další nadmíru lákavá akce v tentýž den – po letech se do Čech vrací majitel labelu Cocoon, náš starý dobrý „papa“ Sven Väth. Jako tuzemský support vystoupí Lucca nebo Orbith.

10.4. - Satellite
Do třetice všeho dobrého – šesté pokračování série pravých techno mejdanů se koná v pátek s headlinerem Arcane opět v královéhradeckém klubu Eden.

11.4. - Ultima
Ultima v Roxy tentokrát přivítá DJe, kterého čeští technaři už velmi dobře znají – Ortina Cama. Ortina dále podpoří „jamalové“ a brněnský DJ Nois.

11.4. - Alles Gute
Potřetí se hlásí o slovo nová minimalová klubovka Alles Gute v pražském Gecko baru s hosty Daho, Sqqero residentem Milanem Kroutilem, Awacsem a dalšími.

17.4. -  Pig Fest The Dark Side

Mlha,tma a sychravo a hlavně pořádně našlápnuté techno či DnB - to vše nebude chybět na plzeňském Pig Festu se Space DJz. Zlámané beaty bude zastupovat jeden ze zakladatelů legendárního labelu Virus Ed Rush.

17.4. - E-Motion
I když je brněnská E-Motion známá jako tranceová akce, za zmínku stojí její 3rd stage, na níž vystoupí Oersted (live) + MC J. Trax, Awacs, brněnský Shala aj. zástupci kvalitního minimaxu.

22.4. - Midi
Čistě minimalový díl Midi bude mít pod palcem resident Shala, Kellys a Sonja.

23.4. - Hi-Fi
Na čtvrtečním Hi-Fi v brněnském Perpetuu se objeví jako hlavní host minimalová LaDiDa.

24.4. - ReConstruction
Ten, kdo rád ostřejší beaty si přijde na své v Brně na ReConstruction s Golpem, Rakušanem Adrianem Valerou a dalšími zástupci svižného hard techna.

24.4. - CzechPoint
Další díl CzechPointu nabízí DJe Bosse, domácí chloubu a producentskou techno „jedničku“ Elektrabela a legendárního DJ N-kypa . Ze 4 gramofonů a 2 mixpultů zahrají DJ Sidecar & DJ Zviry, b2b set mají přichystaný DJ Monotype & DJ Dialect .

24.4. - Mini & Maly
Mini & Maly je tu potřetí a jako speciální host vystoupí producent a DJ Marco Carola, jehož vystoupení bude skvostnou lahůdkou pro všechny milovníky aktuálního zahraničního minimalu. Support zajistí jako vždy LaDiDa a Marwin Shamma.

30.4. - Meadow
Z malé a téměř soukromé oslavy čarodějnic se během 9 let stal respektovaný open air festival. Hned na několika stagích vystoupí zástupci techna, hard techna, minimalu a zlámaných beatů: Green Rose (PL), Felek (PL), Darek doyle (IRL), Daren hall (IRL), Toky vs. Boss (SK), Josef Sedloň, Subsist aj.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika