Známá barmanská exhibice míří do Prahy

Známá barmanská exhibice míří do Prahy

25. 04. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Netradiční barmanskou exhibici doplňuje pestrý hudební program s předními zástupci české taneční scény. Překvapením večera budou speciální zahraniční hosté - DJ Paco, jedna z nejvýraznějších osobností francouzské taneční scény, a němečtí funk baviči DJ Mitch alive! & Alesh One.
Regionální kolo putovní barmanské soutěže Havana Club Tour De Bar 2 nabídne chutné míchané drinky v podání zástupců deseti nejlepších pražských barů a podniků. Součástí akce jsou také djská vystoupení Davida Bowlese společně s perkusionistou Drum ID, Chrise Sadlera, Hectora Lopeze a Mania. Největším tahákem však bude francouzský DJ Paco, který platí za jednoho z nejuznávanějších DJs taneční scény ve Francii.

DJ Paco, vlastním jménem Guillaume Piriou, pochází z Bretaně, ale své dětství prožil v Africe. Ve 14 letech se vrátil zpět do Francie, kde se později začal věnovat taneční hudbě. Pravidelně vystupoval v jednom z prvních houseových klubů ve Francii - Calao Saintfont, otevřel si vlastní podnik s názvem Tample a hrál na velkých akcích po boku takových jmen jako Laurent Garnier, Jeff Mills, Josh Wink či Carl Craig. Později se Paco stal rezidentem návštěvnicky velice úspěšných akcí Open House, na kterých dodnes hraje a podílí se také na hudební dramaturgii.

V současnosti je DJ Paco považován za jednoho z nejuznávanějších profesionálních francouzských DJs, vystupoval ve většině nejvyhlášenějších francouzských klubů, jako např. Rex Club, Le Baron, Terrassa, Queen, Mix Club, Redlight, la Villa Rouge, Le Klub v Nice. V jeho podání se můžete těšit na našlapaný, rozjetý a veselý funky house; sám Paco svůj styl označuje jako dubby disco funk. Za svou hudební kariéru hostoval Paco na řadě akcí v zahraničí a ve výčtu nechybí ani Česká republika, kde se českým fanouškům představil v pražských klubech Roxy, Mecca a Radost FX. Ve svých setech dokáže bezchybně a energicky mixovat velmi vkusně vybrané skladby a přivést tak tanečníky do neuvěřitelné euforie, což jistě pražské publikum velmi ocení.

Dalším hudebním překvapením večera bude společné vystoupení berlínských hudebníků DJ Mitch alive! & Alesh One. V jejich podání se můžete těšit na velmi zábavný funk set okořeněný precizním scratchingem. Ochutnávku jejich djského umění si může poslechnout.

www.tourdebar.cz

Dodal: Aleš Povr, Trancegate live
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TOUR DE BAR 2

Čtvrtek 7. 5. 2009
Vstup: 300 Kč
Vystupují:
Paco, Dj Mitch Alive a Alesh One, David Bowles a Drum ID, Chris Sadler, Hector Lopez, Manio,
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika