Trance & Progressive kalendář 05/2009

Trance & Progressive kalendář 05/2009

29. 04. 2009  |  Autor: Ctira.d  |  Komentáře (0)
Byl pozdní večer - první máj - večerní máj - byl party čas. I tak by se dal uvést přicházející nový měsíc a k němu neodmyslitelně patřící nový kalendář trance a progressive nocí. Doufám, že vám pomůže s výběrem těch pravých a že si je pořádně užijete.
01.05. - Vogue
Vogue je název nové rezidentní noci naší trance královny LayDee Jane, která se bude konat v pražském klubu Mecca. Jejím prvním hostem bude belgický dj a producent Fred Baker a celou noc začne dj Fcuk.

01.05. - Farrago
Klub Tee Pee sídlící u Brněnské přehrady zahajuje svou letní sezónu. Při té příležitosti uspořádal svou první pravidelnou noc Farrago. Fandům taneční hudby se zde jako hedliner představí velký slovenský talent Eddie Sender. Dále zde vystoupí Martin Gredner, Heaton, Max Pyro, Jimmy James a spousta dalších.

08.05. - PURE

Další pokračování této prestižní a oblíbené klubovky se ponese na vlnách electro-house. Do pražského klubu SaSaZu totiž zavítá se svojí Output World Tour holandská megastar a autor mnoha tanečních hitů Fedde le Grand. Těšit se můžete také na rezidenta PURE Michaela Buriana a rezidenta SaSaZu Briana.

08.05. - Warm up Bubbles
Do olomouckého klubu Belmondo v rámci warm up party na Bubbles zavítá neúnavný propagátor progressive hudby u nás Martin Gredner. Vedle něj se také za mixpultem objeví brněnská trance djane Heaton. Na druhé stagi se budou po celou noc o vaši zábavu starat dj Wolscha a Pauser.

09.05. - Avenue
V pražským Pekelným baru si zahrají Matamar (Mark Airman + Mata C), Petr Hauz, Alexx Van Den Berg a Lunar Blaze

09.05.- Beautiful Things
Do bratislavského Dopleru přijede holandská hvězda Johan Gielen a německý dj Shah se zpěvákem Chrisem Jonesem, což slibuje zajímavý večer. Kromě nich si na této oblíbené klubovce zahrají také Martin Gredner, Eddie Sender a Fester.

15.05. - Ed Hardy Energy Drink Pulzar
V liberecké Tipsport Aréně se jako hedlineři představí německé legendární trance duo Blank & Jones. Mimo ně se můžete těšit na spoustu jmen ze všech oblastí taneční hudby. Sven Wittekind, Clodagh, Orbith, Bon Finix, Marty K! & Pety, Simon Bassline Smith + MC Youngman, Koogi, Nitropank, Akira, Skuban a další jsou zárukou opravdu hudebně pestré noci.

15.05. - 9.narozeniny klubu Fabric
Hlavním gratulantem 9. narozenin ostravského klubu Fabric bude Marco V. Ten zde odehraje exkluzivní 3 hodinový set, během kterého publiku představí i svou novou mix kompilaci Unfold vol. 3. Mezi dalšími gratulanty se objeví Marcův krajan dj San, dále nebude chybět Martin Gredner, LayDee Jane, Michael Poliak, Hydrophonic a spousta dalších skvělých djs.

22.05. - Decadance
„Phantom of The Opera“ je podtitul dalšího dílu této klubové noci, která premiérově zavítá do prostor klubu SaSaZu v areálu pražské holešovické tržnice. A kdo zde vystoupí? Dj Sammy, Micheal Burian, Wippenberg a Milan Lieskovsky + live voclas.

22.05. - Entrance meets Black Hole Label Night
Jak už název napovídá tak tento díl Entrance se ponese na zvukových vlnách holandského giga labelu Black Hole Recordings. Po této vlně s vámi poplují First State a Ton TB aka Three Drives. Po jejich boku vystoupí i rezident Michael C.

23.05. - Warm up Bubbles
Na dalším díle warm upu Bubbles, který se uskuteční v olomouckém klubu ARX si zahraje naše přední trance djane Laydee Jane. Vedle ní se můžete těšit na Michaela Scubermana, Wolschu a další.

30.05. - Citadela
Na další díl Citadele si pořadatelé pozvali opravdu exkluzivního hosta, a to Kanadskou mega star a držitele spousty hudebních cen Joela Zimmermana aka Deadmau5e. Vedle ,,mrtvé myši'' se v podstatě objeví i kompletní česká špička. Jmenovitě Michael Burian, Lucca Jerry, Míša Salačová, Agent, Orbith, LaDiDa, Michal Poliak a další. Nesmíme také zapomenout na legendární anglické trance duo Mac & Taylor.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika