Loutka a Chris Sadler na White Afterparty

Loutka a Chris Sadler na White Afterparty

28. 04. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jak jsme Vás již informovali, letošní ročník White afterparty po největší a nejočekávanější halovce letošního jara Sensation White, která proběhne v neděli 7.6. v pražském Retru, je oficiálně posvěcen promotéry této světoznámé putovní akce.
Třetí ročník bezesporu největší afterparty v naší metropoli mluví sám za sebe o její úspěšnosti a popularitě. Retro Music Hall proto oslovilo hned dvě legendy domácí elektronické scény, které Vás zaručeně skvěle pobaví a prodlouží Váš večerní mejdan!

První českou djskou legendou, která nemalým dílem přispěla k rozvoji domácí taneční scény je mistr Loutka. Jeho osobu a aktivity Vám asi nemusíme více představovat. Stál u zrodu české taneční scény, byl hostem Joosta Van Bellena v amsterdamské Roxy a zároveň rezidentem populární klubovky v té pražské s názvem Shake, která je dnes bohužel již minulostí. Sety tohoto brilantního dje se smyslem pro dokonalý výběr tracků jsou vždy nevšedním zážitkem, který stojí za to si užít a o to víc na White afterparty v pražském Retru!!!

Druhým headlinerem White afterparty, je zdomácnělý angličan Chris Sadler. Jeho pověstné žluté svítící brýle se rozsvítí na White afterparty za podkresu našlapaných tracků, kterými se pravidelně prezentuje na jedné z nejpopulárnějších rezidentních nocí pražské Roxy - Climax, která před nedávnem oslavila 10 let své existence a to je nemalý úspěch tohoto charismatického a vždy pozitivně naladěného dje. Na svém kontě má ročně přes 100 bookingů. V roce 1999 byl Chris zvolen mezi 3 nejlepší dj´s naší země a od té doby je každoročně v nejlepší desítce. Mezi jeho významná vystoupení určitě patří vystoupení v tokijském mrakodrapu, na polské Mayday nebo světoznámém festivalu Creamfields s umělci jako jsou Basement Jaxx, Danny Rampling, Sasha nebo Chemical Brothers.

Více informací o velkolepé White afterparty v pražském Retro Music Hall (Francouzská 4, Praha 2), která bude stát rozhodně za to, se dozvíte na www.retropraha.cz.

Dodal: Ondřej Beránek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WHITE AFTERPARTY

Neděle 7. 6. 2009
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
Milhaus, Loutka, Chris Sadler, Béda, Texx, Subgate
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika