FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Method Man a další posily Hip Hop Kempu

Method Man a další posily Hip Hop Kempu
06. 05. 2009   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Hip Hop Kemp, který letos proběhne od 20. do 22. srpna, pro své návštěvníky přichystal další horká jména. Method Man, B.o.B., Blu & Exile, Fallacy, Cymarshall Law a Opak s Nenapravitelným Deckem.
Method Man na Kempu ještě nebyl. Vystupovali tam členové Wu-Tang Clanu, Methův parťák Redman, ale M.E.T.H.O.D. ještě neměl to štěstí se v Hradci představit. Kdybychom počítali i jeho desky vydané s Redmanem, vyšlo by nám číslo šest. Šest krutých alb. Přidušená flow, výraz flegmatika, kterého nerozhodí ani pandemie prasečí chřipky a navrch nekompromisní přednes. Až se rozjede všemi známé „Hey, you, get off my cloud You don't know me and you don't know my style“, budete rádi, že jste se tohoto rapového svátku zúčastnili.

B.o.B. to „roztrhl“ peckou „I’ll Be In The Sky“ a na pořádné „problémy“ si zadělal hymnou „Lonely People“, když bez skrupulí vysamploval melodii „All The Lonely People“ od Beatles a k tomu si přibral jejich refrén. Jeho debutové album „The Adventures of B.o.B“ by mělo vyjít letos a snad se ho dočkáme ještě před zahájením festivalu. A když se tak nestane, stále tu je několik jeho kvalitních mixtapů, které si můžete stáhnout na B.o.B.‘s MySpace.

Blu & Exile. Rapper a producent. Toto kalifornské duo undergroundovou scénu svým debutem „Below The Heavens“, který sice vyšel dva roky zpátky, ale je stále předmětem diskusí na téma: „Jsou Blu & Exile jedni ze zachránců underground rapu?“ Přesvědčte se na letošním Hip Hop Kempu.

Fallacy přijede z UK kvůli těm, kteří milují electro říznuté s dubstepem a housem. Falz to řeže od roku 1993, kdy se jako čtrnáctiletý londýnský harant chopil mikrofonu. Po vydání alba „Blackmarket Boy“ (2003) se Fallacy na nějakou dobu vytratil. V polovině minulého roku se však vrátil a chystá další ujeté garage věci. Falz spolupracoval se špičkou UK scény. Na Hip Hop Kempu zjistíte, jak to s ním vlastně je.

Cymarshall Law má – stejně jako Fallacy – kořeny v Anglii. Jinak se od Fallacyho liší ve všem ostatním. Cymarshall patří mezi rappery, kteří chtějí, abyste jejich texty poslouchali a přemýšleli nad nimi. To samozřejmě neznamená, že to podají jako epitaf. Cymarshall vám vštípí svoje názory prostřednictvím tvrdého rapu a rýmů, které hoří a trhají orgány. Ne nadarmo si ho všiml label Rawkus. Jeho album „Hip Hop In The Soul“, kompletně produkované Mr. Joekerem je prvním důležitým Cymarshallovým přínosem pro americký rap. Názor na desku si udělejte prostřednictvím jeho MySpace. A pokud stále nevěříte jeho schopnostem, kontrolujte YouTube linky pod článkem.

Posledními jmény jsou slovenští Opak, Nenapravitelné Decko & Groovin Heads band aneb polovina bratislavských A.M.O., člen Projektu 22 a funková instrumentální skupina.

Dodal: Martin Boltík, Depo Crew
HIP HOP KEMP

HIP HOP KEMP

Čtvrtek 20. 8. 2009 až Sobota 22. 8. 2009
Předprodej 700/800/900/1000/1100 Kč
Vystupují:
Method Man, B.o.B., Blu & Exile, Fallacy, Bishop Lamont, Black Milk, Devin The Dude, Cymarshall Law, La Coka Nostra, Termanology a Reks, Vladimir 518, Kontrafakt, PIO Squad, Vec + Zverina, Indy & Wich, Moja Reč, OpakDecko & Groovin Heads band a mnoho dalších
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |